02 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm cami

kentsel dönüşüm cami

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ankara'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 caminin yeniden yapılmak üzere yıkıldığını açıkladı...

Camiler kentsel dönüşüm kapsamına alınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, afete dayanıksız olduğu tespit edilen camilerin yıkılıp yeniden yapılması için Diyanet İşleri Başkanlığı ile işbirliğine gitmeye hazırlanıyor...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik" dedi.

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm uyarısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar'da Hacı Harun Ekşi Cami açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, vatandaşları kentsel dönüşüm konusunda uyardı.

Örnektepe Sütlüce kentsel dönüşümünde son durum!

14 milyon 959 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Örnektepe Sütlüce 1. etapta konut, ticaret, cami ve kültür evi inşa edilecek. Peki, Örnektepe Sütlüce kentsel dönüşümünde son durum ne?

Antalya Eski Cami Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sona eriyor!

Antalya Kumluca'nın en eski yerleşim yerlerinden Eski Cami Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışması, cadde ve sokakların asfaltlanmasıyla sona erecek.

TOKİ Karabük Soğuksu Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Karabük Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Projede 700 konut, 2 cami, 1 ticaret merkezi ve 1000 kişilik yurt binası yer alıyor.

Niğde'de kentsel dönüşüm için 4 cami yıkılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, vatandaşlardan Niğde’de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4 caminin yıkılacağı şikayetleri geldiğini belirterek: “Türkiye’de kentsel dönüşüm uygulaması tarihin korunarak yapıldığı bir uygulama..

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Erzurum'un Aziziye ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımına başlanan 380 konut, 114 iş yeri ile cami inşaatı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Muhammed Orhan, ilçenin Ilıca semtindeki çalışmaları inceledi.

Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanları incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlar Kurulu kararı ile Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Cami Kebir, Meydan, Pazar ve Hamam Mahallelerinde incelemelerde bulunuldu.

kentsel dönüşüm cami Haberi

kentsel dönüşüm cami
Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm kapsamında 10 caminin yenisi yapılmak üzere yıkıldı. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ilerleyen günlerde ise 3 tane caminin daha yıkılacağını belirtti. 6 caminin inşaatına başlanıldığı dönüşümde 1 tanesi hizmete açılmak üzere teslim...