16 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm ilk teslimler

kentsel dönüşüm ilk teslimler

İstanbul'da başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk teslimleri haftaya gerçekleştiriliyor. Büyükşehir ve Esenler Belediyeleri'nin bir yıl önce başlattığı 800 konutluk dönüşümün 282 tanesi kura çekimi sonucu hak sahiplerine verilecek...

Seyitnizam İşçi Blokları'nda ilk imzalar atıldı! 82 daire, 14 bina için kentsel dönüşüm başlıyor!

10 senedir kentsel dönüşüm sürecinde olan Seyitnizam İşçi Blokları’nda ilk imzalar resmen atıldı. Zeytinburnu Belediyesi’nin garantörlüğünde özel sektörle yapılan anlaşmada, toplamda 82 konut yenilenecek ve hak sahiplerine verilecek. İşte ayrıntılar...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Çatalca'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yerinde ve gönüllü kentsel dönüşüm müjdesi verdi. İlçedeki ilk yıkım Mesut Üner’in takibinde yapıldı. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Kentsel dönüşümde ilk 6 ayda 307 milyon TL kira yardımı yapıldı!

2020'nin ilk 6 ayında kentsel dönüşüm kapsamında 2020'nin ilk yarısında 307 milyon TL kira yardımı yapıldı. En çok kira yardımı yapılan şehirler ise sırasıyla İstanbul, Ankara, Elazığ, Antalya ve İzmir oldu.

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021'de bitecek!

Eyyübüye Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etabın önümüzdeki yıl biteceğini belirtti...

Murat Köse: İlk işimiz kentsel dönüşüm!

Cumhur İttifakı’nın Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse yaptığı açıklamada ilk işlerinin kentsel dönüşüm projesini tamamlamak olduğunu söyledi.

Kükürtlü kentsel dönüşümünde ilk adım atıldı!

Osmangazi Belediyesi,Kükürtlü kentsel dönüşüm projesinde ilk adımı hazineye ait bir binayı dönüşüm kapsamına alarak attı. Kükürtlü'de Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılan eski bina, dönüşüm için takas yoluyla belediyeye kazandırıldı.

Örnekköy'de kentsel dönüşümün ilk etabı hızlı başladı!

İzmir’in farklı noktalarında kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren, Uzundere bölgesinde ilk konutları hak sahiplerine teslim eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’deki ilk etabın da bodrum ve zemin katlarını tamamladı.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk kazma vuruldu!

İstanbul Okmeydanı’nda uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm projesine start verildi. Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk kazma dün gerçekleşen temel atma töreni ile vuruldu...

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk adım atılıyor!

Türkiye'nin en büyüğü olan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi için ilk kazma yakında vurulacak. Söz konusu alan 2 milyon 250 bin metrekare büyüklüğe sahip. Kentsel dönüşümde ilk kazma Van Blokları'na vurulacak...

Kayseri Kentsel Dönüşüm'de ilk anahtar teslimi bu ay!

Kayseri’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Melikgazi’de hayata geçirilen projede ilk 184 daire sahiplerini buluyor.

kentsel dönüşüm ilk teslimler Haberi

kentsel dönüşüm ilk teslimler
Bir yıl önce İstanbul Büyühşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi tarafından Turgutreis Mahallesi'nde başlatılan 20 bin metrekarelik alanda yükselen kentsel dönüşüm projesinin inşaatı tamamlandı. Binalar 11 katlı 7 bloktan oluşup, toplam 800 daireden meydana geliyor. İlk etapta 282 dairenin hak sahiplerine teslim edileceği projede kura sistemi uygulanacak. Teslimde töreninin hemen ardından yeni dairelere taşınabilecek. Projede daireler 95 metrekare 2+1 olarak tasarlanırken, site içerisinde yeraltı otoparkı ve sosyal donatı alanları yer alıyor. Hak sahipleri dairenin yüzde 80 i ve 25 metrekarelik otopark için ödeme yapmazken, kalan 15 metrekarenin bedelini Büyükşehir Belediyesi'ne 10 yılda gerçekleştirecek.  Fazla arsa veya fazla metrekaresi olan hak sahiplerine belediye bu payların ödemelerini yaptı....