06 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm mahalleleri

kentsel dönüşüm mahalleleri

Sektörü sürdürülebilir bir geleceğe taşımak kadar bu geleceğe yeni ufuklar kazandırma kararlılığıyla yola çıkan ve gördüğü büyük ilgi üzerine iki gün olarak organize edilen“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” devam ediyor.

Kentsel dönüşümle mahalle kurmak mümkün mü?

Agos Gazetesi köşe yazarı olan Levon Bağış bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşümü anlattı. Bağış, ''Kentsel dönüşümle mahalle kurmak mümkün mü?'' soruna yanıt verdi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm kapsamında yanlış ev yıkıldı!

Tekirdağ'da 5 katlı bir binanın yıkım işini yapan iş makinesi, yanlışlıkla yan binaların duvarlarını da yıktı. Evlerinde oturamaz hale gelenler daireleri boşaltırken, yıkım yanlışlıklara rağmen devam etti.

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Midyat'ın o mahalleleri için kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin ili, Midyat ilçesi, Acırlı, Akçakaya, Bağlar, Işıklar ve Ulucami mahallerinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Enne, İnköy ve Parmakören Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

Van İpekyolu'ndaki 2 mahallede kentsel dönüşüm yapılacak!

Bakanlar Kurulu kararı gereğince, Van'ın İpekyolu İlçesi'ne bağlı Şerefiye ve Çarşı Mahalleleri'ndeki bazı alanlar kentsel dönüşüm alanı ilan edildi..

Büyük Çamlıca kentsel dönüşümünde son durum!

Üsküdar Çamlıca'da 270 bin nüfusun yaşadığı mahalleleri kapsayan Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar ne durumda? İşte, Büyük Çamlıca Kentsel Dönüşümünde son durum..

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Erzurum'da Yakutiye İlçesi'ne bağlı İstasyon ve Şıh Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm yapılacak.. 

kentsel dönüşüm mahalleleri Haberi

kentsel dönüşüm mahalleleri

Sektörü sürdürülebilir bir geleceğe taşımak kadar bu geleceğe yeni ufuklar kazandırma kararlılığıyla yola çıkan ve gördüğü büyük ilgi üzerine iki gün olarak organize edilen“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Real Estate (RE) 360 Gayrimenkul Buluşması'nda düzenlenen "Gayrimenkul Fikir Önderleri 2017’yi Değerlendiriyor, 2018’den Ne Bekliyor?" panelinde Türkiye ekonomisine ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Ahmet Çalık, dünyanın her yerinden binlerce yatırımcının İstanbul’dan konut, iş yeri ve arsa satın aldığını söyledi. 


FİBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ise küresel ekonomide yaşananları ele alarak tüm sektör paydaşlarının en iyi bildiği işi yapması gerektiğini söyledi. 


Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya da inşaat sektöründe sağlanan ivmenin devam etmesi gerektiğini...