08 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm ofis fiyatları

kentsel dönüşüm ofis fiyatları

Geçtiğimiz günlerde başlayan kentsel dönüşüme hız veren inşaatçılar Tarlabaşı'ndan Fikirtepe'ye tüm İstanbul'u yenileyecek

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kentsel dönüşüm Rize'de kira ücretlerini artırdı!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon nedeniyle riskli duruma gelen 23 hektarlık alandaki 118 dükkân, 174 ofis ve 60 konutta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Kentsel dönüşüm ile birlikte bölge kira ücretleri arttı.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Turk Emlak Haber Ajansı yılan hikayesine dönen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede ofis açarak mağdurlarla bir araya gelmeye başladı.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Attila Sezgin: Kentsel dönüşümü imar affı olarak görmemek ön şarttır!

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Kentsel dönüşümü, imar affı olarak görmemek, konut ve ofis stoğuna yönelik müdahale gibi dar bir perspektife indirgememek başarılı bir dönüşüm için ön şarttır” dedi.

kentsel dönüşüm ofis fiyatları Haberi

kentsel dönüşüm ofis fiyatları

5 Ekim'de başlayan kentsel dönüşümde yeni konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 800 liradan başlayacak, ofislerin metrekare birim fiyatları ise 8 bin dolara kadar...