28 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm paneli ataşehir

kentsel dönüşüm paneli ataşehir

Ataşehir 1 Mayıs mahallesinde 11. Geleneksel 1 Mayıs Mahallesi 2 Eylül Festivali'nin ikinci gününde "Kentsel dönüşüm ve yıkımlar" konulu panel düzenlendi. Festival, konser ile sona erdi...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Anne Gözüyle Kentsel Dönüşüm Paneli 12 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından Anne Gözüyle Kentsel Dönüşüm ve Toplumsal Değişim Paneli 12 Mayıs Cuma günü saat 14.00’da düzenlenecek.

Tekirdağ Kentsel Dönüşüm Paneli gerçekleşti!

Tekirdağ'da "Kentsel Dönüşüm" paneli düzenlendi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, öncülüğünde gerçekleşen panelde, kentsel dönüşümünün önemi anlatıldı.

Ankara'da Kentsel Dönüşüm ve Asbest Tehlikesi paneli düzenlendi!

Ankara'da Kentsel Dönüşüm ve Asbest Tehlikesi başlıklı panel düzenlendi. Türk Toraks Derneği Başkanı Kalyoncu, "Mezotelyoma adı verilen akciğer zarı kanseri, gırtlak kanseri, yumurtalık kanseri, asbestozis denilen bir tür akciğer hastalığı riskler arasındadır" dedi.

Kırklareli'de deprem ve kentsel dönüşüm paneli yapıldı!

KIRKLARELİ'de,Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu tarafından organize edilen deprem ve kentsel dönüşüm paneli yapıldı.

Kocaeli'de kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

Kocaeli Barosu ve Türkiye Barolar Birliği’nin işbirliği ile düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm’ konulu paneli KOTO’da gerçekleşti.

Samsun'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Kentleşme Politikaları’ isimli panelde Samsun ili ve ilçeleri genelinde yapılan ‘kentsel dönüşüm’ olayı konuşuldu. Paneli Samsun Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu sundu.

Kadıköy'de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği paneli 21 Nisan'da!

"Kadıköy' de Kentsel Dönüşüm ve Asbest Gerçeği" başlıklı panel, 21 Nisan 2016 Perşembe günü 09:30 - 13:00 saatleri arasında Kozyatağı Kültür Merkezi Belediye Meclis Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Adana'da kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, ‘Kentsel Dönüşüm Sürecinde Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları’ konulu panel düzenledi.

Adana'da kentsel dönüşüm paneli yapıldı!

İMO Adana Şubesi, ‘Kentsel Dönüşüm Sürecinde Riskli Yapı Tespiti ve Sorunları’ konulu panel düzenledi. Panelde, kentsel dönüşüm sürecinde riskli bina tespiti ve sorunlarına ilişkin detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Güngören'de Kentsel Dönüşüm Projesi Paneli düzenlendi!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde düzenlenen “Güngören Kentsel Dönüşüm Projesi Paneli”nde kentsel dönüşümün yeşil alan fırsatına dönüştürülme yöntemleri tartışıldı.

Ankara Kentsel Dönüşüm Paneli 3 Ekim'de!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi'nin ortaklığında düzenlenecek “Kentsel Dönüşüm Paneli" 3 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kütahya'da kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) kentsel dönüşüm paneli düzenlendi. DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç moderatörlüğündeki panele çok sayıda bilim adamı katıldı.

kentsel dönüşüm paneli ataşehir Haberi

kentsel dönüşüm paneli ataşehir
Ataşehir 1 Mayıs mahallesinde 11. Geleneksel 1 Mayıs Mahallesi 2 Eylül Festivali'nin ikinci gününde "Kentsel dönüşüm ve yıkımlar" konulu panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Cihan Uzunçarşılı Baysal'ın yaptığı panele Açılım Hukuk Bürosu avukatlarından Merve Çakmakçı, Yüksek Mimar Burak Kaan Yılmazsoy, Gülsuyu-Gülensu Derneği Başkanı Ali Şengül ve Gaziosmanpaşa Sarıgöl mahallesinden Şati Çatı katıldı. Festival, konser ile sona erdi.

Özgür Gündem...