04 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm projelerinin üçüncü dönemi

Kentsel dönüşüm projelerinin üçüncü dönemi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projelerinin üçüncü dönemi, Marmara depreminin yıl dönümünde, Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle Bursa'da başlatılacak, 500 hektarlık alan 7 etapta dönüşecek.

Kentsel dönüşümün 3. dönemi 17 Ağustos'ta Bursa'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projelerinin üçüncü dönemi, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Bursa'da başlatılıyor. Yeni yerleşim yerinin temeli 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümünde atılacak...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Ümraniye'de kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projeleri yatırımcılara sunulacak!

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, ilçede gerçekleşecek kentsel dönüşüm projelerinin tanıtımlarının yapılacağını açıkladı. 

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini iddia eden gruptan açıklama!

İzmir'de hayata geçirilen Emlak Bankası konutlarında yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşüm projelerinin engellendiğini öne sürdü...

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2021 projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projelerinin öncelikli olduğunu dile getirdi.

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin ilçeye ve Kayseri'ye değer katacak vizyon projelerinin başında gelen kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm için oturma eylemi!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin başında gelen Avcılar için İBB İmar Komisyonu’ndan hala haber çıkmadı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, plan notu değişikliğinin gündeme alınmamasını protesto etti...

Murat Yazıcı: Rize'de kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmalıyız!

İnşaat Mühendisleri Rize Şubesi Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada Rize’de deprem tedbirlerinin alınması ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Beyoğlu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne? 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kentteki kentsel dönüşüm projelerinin son durumu hakkında bilgi verdi. Yıldız, ayrıca Atatürk Kültür Merkezi'nin yaklaşık bir yıl sonra açılacağını söyledi. 

Kentsel dönüşüm Ankara'da konuşulacak!

AK Parti’nin hafta sonu gerçekleştireceği Kızılcahamam istişare kampı programı netleşmeye başladı. Program kapsamında kentsel dönüşüm projelerinin tüm detayları konuşulacak.

Kentsel dönüşüm projelerinin üçüncü dönemi Haberi

Kentsel dönüşüm projelerinin üçüncü dönemi


 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm projelerinin üçüncü döneminin, Marmara depreminin yıl dönümünde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle Bursa'da başlatılacağını bildirdi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bayraktar, kentsel dönüşüm projelerinin üçüncü dönemine, 17 Ağustos Marmara depreminin yıl dönümünde Başbakan Erdoğan'ın katılacağı törenle Bursa'da başlanacağını kaydetti.


Kentsel dönüşüm anlayışını tamamen değiştirdiklerini belirten Bayraktar, "Vatandaşlarımızın, deprem korkusuyla yaşamasına gönlümüz razı olmaz. İnsanımız, her şeyin en güzeline layıktır. Halkımızın insanca yaşayabileceği ortamlar oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz" ifadesine yer verdi.


Çok sayıda vatandaşın hükümetin son 10 yılda gerçekleştirdiği konut projeleri sayesinde ev sahibi olduğunu aktaran Bayraktar, şöyle devam etti:


"Hükümetimizin 2023 hedefleri çerçevesinde yapacağımız konutlarla Türkiye çok daha güzel yerlere gelecek. 17 Ağustos depreminde yaşadığımız acıları bir daha yaşamamak...