05 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm Rıza Hüseyin Erkanlı

kentsel dönüşüm Rıza Hüseyin Erkanlı

2 yıla yakın zamandır devam eden kentsel dönüşüm sürecini değerlendiren Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı 'Kentsel dönüşüm özel sektör olmadan başarılamaz' dedi...

Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm rızaya dayalı yapılacak!

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Okmeydanı’nda kentsel dönüşümün rızaya dayalı olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm rüzgarı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini artırıyor.

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Dolapdere'de kentsel dönüşüm rüzgarı esiyor!

İstanbul'un Dolapdere bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Bölgede, modem binalar hızla yükseliyor.

Diyarbakır'da kentsel dönüşüm rıza ile yapılacak!

Kentsel Dönüşüm Mevzuatının yürürlüğe girmesiyle ortaya atılan bazı iddialara açıklık getiren DİKENT Yönetim Kurulu üyesi Sabit Şeker, vatandaşın rızası alınmadan dönüşüm yapılamayacağını söyledi.

İzmir'de kentsel dönüşüm uzlaşıyla yapılacak!

Kentsel dönüşümü uzlaşıyla yapmak istediklerinin altını çizen Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bölgede bizim yetki alanımızda Aktepe ve Emrez var. Kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız." dedi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümü rızayla yapacağız!

Karabağlar’daki hemşehri derneklerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yaptığı açıklamada “Biz kentsel dönüşümü rızayla, uzlaşıyla yapacağız. Anlaşamazsak yapmayacağız” dedi.

Necip Nasır'dan İzmir'e kentsel dönüşüm ziyareti!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir Çevre Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusunda görüş alışverişinde bulundu. Nasır sektörün daha sağlıklı işlemesi için köprü görevi üstlendiklerini söyledi.

Yıldırım ve Osmangazi belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıklandı!

Mevcut yapı stokuyla kentsel dönüşümün tam ortasında yer alan Bursa'da, gecekondudan rezidansa doğru değişim için Yıldırım ve Osmangazi Belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıkladı...

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kırşehir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, riskli yapı çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini bildirdi. Konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Zağnos Vadisi kentsel dönüşümünde 3. etap çalışmaları devam ediyor!

Zağnos Vadisi’ni inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. “Trabzon’da çok güzel hizmetler yapıldı” diyen vatandaşlar yapılan çalışmalar için Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki en büyük zenginliğin tarihi miras olduğunu, bu yüzden dönüşümü tarihi mirası koruyarak tasarlayacaklarını söyledi.

İMSİAD Yıldırım'daki kentsel dönüşümü masaya yatırdı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşümü masaya yatırdı...

kentsel dönüşüm Rıza Hüseyin Erkanlı Haberi

kentsel dönüşüm Rıza Hüseyin Erkanlı

2 yıla yakın zamandır devam eden kentsel dönüşümsürecini değerlendiren Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, hedeflere ulaşılmasmda en önemli ayaklardan biri özel sektör olmasma rağmen, özel sektörün bu süreçte yeterince aktif olamadığmı anlattı. Bu kadar büyük bir hedef ve zorlu sürecin özel sektör olmadan başarılamayacağını belirten Erkanlı, özel sektörün bu işte aktif olabilmesi için ya değer artışı ya da bir miktar emsal artışı yöntemiyle kar etmesi gerektiğini açıkladı. 


Erkanlı, "Kat malikleri ve arsa sahipleri de elindeki imkan veya mevcudun ne olduğunu iyi bilmesi gerekir. Elbetteki bu süreçte bir rant oluşacak. Şükürler olsun İstanbul kendi rantını oluşturuyor ve kendi kaynağını yaratabiliyor. Önemli olan bu rantı kat malikleriyle, hak sahipleriyle hakkaniyet ölçüsünde paylaşmak ve bu rantın kentin dokusuna zarar vermeyecek...