04 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm sertifika

kentsel dönüşüm sertifika

Olası depremlere karşı kentsel dönüşüm projeleri günden güne çoğalırken, kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyoneller, kamu ve özel sektörden konunun uzmanlarıyla bir araya gelecek.

Kentsel dönüşüm için uzmanlar yetiştirilecek!

Birçok vatandaş kentsel dönüşüm projelerinde devletin sağladığı kolaylıklardan habersiz. Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Hakan Çatalkaya, kiracıları ve ev sahiplerini bilgilendirmek için sertifikalı 'kentsel dönüşüm uzmanı yetiştirme programı' düzenleyece

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek..

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde düzenlenen 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

Kentsel dönüşüm uzmanlık sertifika programı 30 Eylül'de başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''14. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı' 30 Eylül'de başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 6 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı'' 6 Mayıs'ta başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak günü saat 09:30'da gerçekleşecek. Kentsel dönüşüm yönünden kendini geliştirmek isteyenler seminerle bir araya gelecek.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta başlıyor!

İstanbul Ünversitesi ve ManahementPlus işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" 28 Ocak - 19 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

10. Kentsel Dönüşüm Sertifika Programı 26 Kasım'da!

Deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stokuna sahip olan ülkemizi çok yakından ilgilendiren Kentsel Dönüşüm'ün, gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı düşünülüyor.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 15 Ekim'de başlıyor!

İstanbul Ünversitesi ve ManahementPlus işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" 15 Ekim - 12 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir'de Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı başladı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde bilinçli, kalifiye, uzman kadronun yetiştirilmesi ve kentsel dönüşümde bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılmasına yönelik "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı" sertifika eğitim programı başlatıldı.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 9 Nisan'da başlıyor!

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi (SEM) İşbirliği İle düzenlenen “Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programının” 5. si 9 Nisan’ dan itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor…

kentsel dönüşüm sertifika Haberi

kentsel dönüşüm sertifika

İstanbul Üniversitesi, kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyonelleri, kamu ve özel sektörden konunun uzmanları ile bir araya getirmek, programa katılanları kentsel dönüşüm hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirmek ve onaylı kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası vermek için hazırlanıyor.


Deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stoğuna sahip olan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı düşünülen kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek isteyenlerin bu programa başvurması bekleniyor.


Kentsel dönüşüm uzmanlık sertifika programı 17 Ocak 2015'te başlayacak 14 Şubat 2015'te sona erecektir. Sertifika programı İstanbul Üniversitesi Kongre Salonunda gerçekleşecektir. Program 35 kişi ile sınırlıdır.


Sertifika programı günleri;

Cumartesi – Pazar Günleri / 09.30 – 17.30 Arası (Toplam 72 Saat – 9 Gün)


Sertifika programına kimler katılabilir, katılma koşulları nelerdir?

En...