30 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm sinan mahallesi

kentsel dönüşüm sinan mahallesi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya Sinan Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Projesinin katkısı olarak, dükkanların dış cephelerinin tek tip yapılmasının görüntü kirliliğini ortadan kaldırdığını söyledi.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Altınok Öz: Biz kentsel dönüşümü çok iyi biliyoruz!

Kartal Hürriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Sinan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Yücel Süslü, Önder Turmuş da hazır bulundu.

Adıyaman Gölbaşı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

ADIYAMAN Gölbaşı Mimar Sinan Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı. Gölbaşı Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde 15 hektarlık alan içerisinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçeyi yeniden inşa etmeye başlayacağını söyledi.

Antakyalı Mimarlar'dan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Antakyalı Mimarlar, bazı belediyelerin başlattığı “Kentsel Dönüşüm” uygulamasının sakıncalar oluşturduğuna dikkat çekerek karşı çıkıyor.Oda Başkanı Mustafa Özçelik, “Mimar Sinan'ı, Ölümünün 428.Yıldönümü'nde Anma” etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Adıyaman merkezde Mara ve Musalla mahallelerinin, Gölbaşı ilçesinde Mimar Sinan Mahallesinin ‘riskli alan’ ilan edilerek kentsel dönüşümün Bakanlar Kurulu tarafından imzalanarak Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı.

Antalya Sinan Mahallesi kentsel dönüşümü bekliyor!

Antalya Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Sinan Mahallesi'ndeki görüntüler, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğinin kanıtını oluşturuyor.

Çankaya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çankaya Belediyesi, Seyrantepe, Zafertepe, Mimar Sinan, Boztepe, 50. Yıl ve Bademlidere mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Alper Taşdelen, hiçbir hak sahibini mağdur etmeyeceklerini belirtti.

KDM Kentsel Dönüşüm Merkezi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

KDM Kentsel Dönüşüm Merkezi İnşaat Limited Şirketi, Sinan Ertekin tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Gazi Evrenos Caddesi'nde kuruldu.

Gaziantep Sinan Köyü kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Edinilen bilgiye Gaziantep Şehitkamil sınırları içerisinde kalan Sinan köyü, Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi. İlan edilen alanın sınır ve koordinatları belirlendi.

Güçlendirme ile kentsel dönüşüm maliyeti 5'te 1'e düşer!

Sinan Türkkan, Güçlendirme bir yöntem olarak benimsenirse 20 yılda bitecek olan kentsel dönüşüm çok daha kısa sürede biter. Maliyeti de 5'te 1 oranında düşer" diye konuştu...

Sinan Türkkan: Yapı güçlendirmeyle kentsel dönüşüm masrafı yüzde 20 düşer!

ARTYOL Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, kentsel dönüşüm sürecini değerlendirdi. Türkkan, “Güçlendirme bir yöntem olarak benimsenirse kentsel dönüşüm maliyeti de 5’te 1 oranında düşer” dedi

Sinan Türkkan: Güçlendirme ile kentsel dönüşüm maliyeti 5'te 1'e düşer!

Bina güçlendirme uzmanı Artyol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, kentsel dönüşüm sürecini değerlendirerek, “Kentsel dönüşüm iyi gitmiyor. Rant bölgelerinde, metrekareleri düşürerek sürüyor. İnsan odaklı değil, rant odaklı yürüyor” dedi...

kentsel dönüşüm sinan mahallesi Haberi

kentsel dönüşüm sinan mahallesi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul ile birlikte Sinan Mahallesi Çarşı Esnafları Derneği'ni ziyaret etti. Dernek yöneticileriyle görüşen Sevimçok aynı zamanda Sinan Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Sevimçok projenin diğer mahallelere örnek teşkil edecek bir proje olduğunu belirterek, dükkanların dış cephelerinin tek tip yapılmasının görüntü kirliliğini ortadan kaldırdığını söyledi. 

Dernek Başkanı Saim Koçak ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek birçok konuda kendilerine yardımcı olan Sevimçok'a teşekkür etti. Koçak mahalledeki tüm alt yapı çalışmalarının tamamlandığım belirterek, projenin Muratpaşa Belediyesi'nin prestij projelerinden olduğunu bildirdi. (İHA) 


Antalya Son...