28 / 04 / 2024

Kentsel Dönüşüm Sinan Mahallesi'nde görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor!

Kentsel Dönüşüm Sinan Mahallesi'nde görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya Sinan Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Projesinin katkısı olarak, dükkanların dış cephelerinin tek tip yapılmasının görüntü kirliliğini ortadan kaldırdığını söyledi.



Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul ile birlikte Sinan Mahallesi Çarşı Esnafları Derneği'ni ziyaret etti. Dernek yöneticileriyle görüşen Sevimçok aynı zamanda Sinan Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Sevimçok projenin diğer mahallelere örnek teşkil edecek bir proje olduğunu belirterek, dükkanların dış cephelerinin tek tip yapılmasının görüntü kirliliğini ortadan kaldırdığını söyledi. 

Dernek Başkanı Saim Koçak ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek birçok konuda kendilerine yardımcı olan Sevimçok'a teşekkür etti. Koçak mahalledeki tüm alt yapı çalışmalarının tamamlandığım belirterek, projenin Muratpaşa Belediyesi'nin prestij projelerinden olduğunu bildirdi. (İHA) 


Antalya Son Haber



Geri Dön