04 / 05 / 2024

Kentsel Dönüşüm ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler

Kentsel Dönüşüm ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler

Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu, '2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler' konulu toplantı düzenledi...

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

5. Kentsel Dönüşüm Kongresi Sonuç Bildirgesi!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Sonuç Bildirgesi yayınlandı. Kongre 22 Şubat'ta gerçekleştirildi. 

Kentsel dönüşüm Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, önemli açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm fiziksel bir değişim değildir!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşma yapan TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik, "Dönüşüm mantığıyla uyuşmayan ve herkesin kazanmak istediği bir anlayışla şehirlerimizi dönüştüremeyiz, yenileyemeyiz" dedi. 

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak. Kongre beş farklı oturumda düzenlenecek..

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım!

Bu yıl 5.'si düzenlenecek olan Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım başladı. 

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 22 Şubat'ta!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre, 22 Şubat 2018’de Swiss Hotel İstanbul’da düzenlenecek.

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

​Piyalepaşa İstanbul 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde!

Özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde yer aldı.

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Swiss Otel'de!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşiyor. Kongre, 23 Şubat Perşembe günü Swiss Otel İstanbul'da yapılacak.

4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 23 Şubat'ta!

Türkiye gündeminin son yıllardaki en önemli konu başlıklarından biri olan kentsel dönüşüm bu yıl 4.'sü düzenlenen Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde masaya yatırılacak.

Kentsel Dönüşüm ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler Haberi

Kentsel Dönüşüm ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler

Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu, '2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler' konulu toplantı düzenledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın îdris Güllüce'nin konuşmacı olarak katıldığı toplantının ev sahipliğini YÜF Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün yaptı. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında, ülke genelinde 20 yılda 7 milyon konutun yeniden inşa edileceğinin altını çizen Tüzün, "Türkiye'deki konut stokunun yaklaşık üçte biri değişecek ve toplam maliyetin 500 milyar dolar civarında olmasını bekliyoruz. Sektörümüz, çevre ve atık kullanımı ile ilgili her alanda öncülük rolünü üstlendiği gibi, kentsel dönüşümden kaynaklı inşaat ve yıkıntı atıklarının yeniden kullanımı konusunda yürütülen çeşitli araştırma projelerinde de yer almaktadır" dedi. Sektörün inşaat atıklarının yeniden dönüşümü üzerinde TÜBİTAK ile ortaklaşa çalışma yürüttüğünü dile getiren Tüzün, "inşaat atıklan...