02 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm uzmanları buluşacak

Kentsel dönüşüm uzmanları buluşacak

İklimlendirme sektörünün önemli uluslararası organizasyonlarından biri olan ASHRAE RAL CRC 2015, 2-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Seminerin ana teması: "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği"

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest tehlikesi!

İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 1300 binanın yıkımı tamamlandı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, kentsel dönüşüm çalışmalarında asbeste yönelik önlem alınmadığını dile getirdi.

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

Depremin çaresi: acil ve planlı kentsel dönüşüm!

Ege Denizi'nde yaşanan deprem ile kentsel dönüşümün önemi masaya yatırıldı. Uzmanlar depremin çaresinin acil ve planlı kentsel dönüşüm olduğunu söyledi..

Kentsel Dönüşüm ve Ankara Çalıştayı yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirlerin gelişiminin en doğru şekilde sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm sürecini karar alıcılar ve uzmanların katılımıyla yarın masaya yatırıyor.

Malatya Yamaç'ta Kentsel Dönüşüm Gerçeği toplantısı yapıldı!

CHP II Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm Gerçeği' toplantısı ile vatandaşlarla buluşan uzmanlar, sorun ve sıkıntıları dinledi.

Kentsel dönüşüm, sektörü yılda yüzde 10 büyütecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında yurt genelinde dönüşmesi gereken yaklaşık 7 milyon konutun bulunduğuna dikkat çeken uzmanlar, bu projelerin talebi canlı tutarak, sektörü yılda ortalama yüzde 10 büyüteceğinin altını çiziyor.

Emlak uzmanları kentsel dönüşümü değerlendirdi!

Habertürk ekranlarında yayınlanan emlak programı Emlak Ekspresi'ne Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya ve Emlak Uzmanı Rodi Kayım konut oldu. Programda marka projeler ve kentsel dönüşüm değerlendirildi.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası ve Çevre Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği gibi kurumların destek sağladığı“ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” Balkonuk Center’da yapıldı

Kentsel dönüşüm uzmanları İstanbul'da buluşacak!

İklimlendirme sektörünün önemli uluslararası organizasyonlarından biri olan ASHRAE RAL CRC 2015, 2-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Seminerin ana teması: "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği"

Kentsel dönüşüm ve enerji verimliliği uzmanları İstanbul’da buluşuyor!

İklimlendirme sektörünün önemli uluslararası organizasyonlarından birisi olarak gösterilen ASHRAE RAL CRC 2015, 2-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Ana tema Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği.

Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşüm için harekete geçti!

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, kent merkezindeki Barış ve Bahçe mahallelerinde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Konunun uzmanlarıyla bir araya gelen Eş Başkanlar, mahalle sakinlerinin yüzde 83’ünün onay verdiği projenin gerçekleşmesi için b

Çevre -Şehircilik Uzmanları Samandağ'da kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Uzmanları önceki gün Samandağ'a gitti ve İlçe Belediyesi Personeli ile teknik görevlilere Kentsel Dönüşüm ile riskli yapılarla ilgili bir Seminer verdi.

Maltepe Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılacak ilçelerin başında gelen Maltepe'de, yapılması düşünülen kentsel dönüşüm projeleri uzmanlar tarafından masaya yatırıldı..

Kentsel dönüşüm uzmanları buluşacak Haberi

Kentsel dönüşüm uzmanları buluşacak

İklimlendirme sektörünün en önemli uluslararası organizasyonlarından birisi olarak gösterilen ASHRAE RAL CRC 2015,2-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. 


Teknik seminer ana temasının "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" olduğunu kaydeden Kongre Başkanı Prof. Dr. Barış Özerdem, ASHRAE Başkanı T. David Undenvood, ASHRAE eski başkanlarından Prof. Dr. William P Bahnfl eth, ASHRAE Başkan Yardımcıları Jim Vallort ve Prof. Dr. Walid Chackroun ile ASHRAE Saymanı Prof. Dr. Bjarne W. Olesen gibi genel merkezin önemli isimlerinin etkinliğe katılacakları bilgisini verdi. 


Seminerde, "yeşil bina tasarımı ve bütünleşik tasarım yaklaşımı", "iklimlendirme tesisatlarında hava yoluyla oluşan tehlikeler", "akıllı binalar-değişen teknolojiler", "konutlarda enerji verimliliği", "binalarda enerji tüketiminin azaltılmasında Avrupa yaklaşımı", "geleceğin şehirlerinde binalar ve iklimlendirme sistemleri" tartışılacak.


Dokuz...