04 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm uzmanlığı

kentsel dönüşüm uzmanlığı

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, kentsel dönüşümün birçok şeyi değiştirdiği gibi gayrimenkul danışmanlığı sektörünün yeni rotasını belirleyeceğini söyledi.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Mehmet Özhaseki: Kentsel dönüşüm benim işim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm benim işim. Bu fakir kardeşiniz kentsel dönüşümle ilgili yasaları hazırlayanların başında geliyor. Bu benim uzmanlık alanım'' diye konuştu.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek..

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde düzenlenen 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

Kentsel dönüşüm uzmanlık sertifika programı 30 Eylül'de başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''14. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı' 30 Eylül'de başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 6 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı'' 6 Mayıs'ta başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak günü saat 09:30'da gerçekleşecek. Kentsel dönüşüm yönünden kendini geliştirmek isteyenler seminerle bir araya gelecek.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 28 Ocak'ta başlıyor!

İstanbul Ünversitesi ve ManahementPlus işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" 28 Ocak - 19 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 15 Ekim'de başlıyor!

İstanbul Ünversitesi ve ManahementPlus işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı" 15 Ekim - 12 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Hatay'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Management Plus Danışmanlık ve Eğitim ile İstanbul Üniversitesi tarafından organize edilen, “Kentsel Dönüşüm ve Uzmanlık Semineri” Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Meclis Salonu’nda başladı.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 9 Nisan'da başlıyor!

Management Plus ve İstanbul Üniversitesi (SEM) İşbirliği İle düzenlenen “Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programının” 5. si 9 Nisan’ dan itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor…

kentsel dönüşüm uzmanlığı Haberi

kentsel dönüşüm uzmanlığı

Firma olarak kentsel dönüşümde aktif olarak yer aldıklarını anlatan Taş, "Kentsel dönüşüm uzmanlık programına başladık. Finansman, gayrimenkul değerleme, gayrimenkul hukuku ve kentsel dönüşüm stratejisi eğitimi alıyoruz" dedi. Gökhan Taş, müteahhit firmalarla kat karşılığı görüşmelerini ve bunların müzakerelerini de yaptıklarını anlatarak, "Müzakereler neticelendiğinde bu binaların kat maliklerine kiralama ve satış işlemlerini yürütüyoruz" diye...