27 / 04 / 2024

Kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardımı ne kadar

Kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardımı ne kadar

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin büyük önem verdiği kentsel dönüşümde 2015 yılında yapılacak kira yardımı belli oldu. İşte Kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardımı ne kadar sorusunun yanıtı..

Kentsel dönüşümde kredi faiz desteği oranları 2015!

Kentsel dönüşüm uygulamaları riskli alanda yer alan riskli yapılar üzerinde uygulanıyor. Kentsel dönüşümde bazı finansal destekler sağlanıyor. İşte, Kentsel dönüşümde kredi faiz desteği oranları 2015!

Kentsel dönüşümde faiz oranları 2015!

Kentsel dönüşümden yararlanan, riskli binaların mal sahiplerine devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Bu destek arasında faiz desteği yer alıyor. İşte, kentsel dönüşümde faiz oranları 2015!

Kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardımı ne kadar oldu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, dönüşüm kapsamın da kira, tespit, faiz desteği vermeye devam ediyor. 2015 yılında Türkiye genelinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan kira yardımları 455 lira ile 735 lira arasında değişiyor.

Kentsel dönüşümde kimler kira yardımı alır?

Kentsel dönüşümde riskli evini anlaşma yolu ile yıkan hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki, 2015 yılı kira yardımı şartları nelerdir? Kentsel dönüşümde kimler kira yardımı alır?

Kentsel dönüşümde kaç ay kira yardımı alınır?

Kira yardımı 2015'te 735 liraya yükseldi. İstanbul'da kira yardımlarını yerel belediyeler yapıyor. Peki, kentsel dönüşümde kaç ay kira yardımı alınır?

Kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardım bedeli!

2013 yılında 630 lira, 2014 yılında 680 lira olan kira yardımı 2015'te ne kadar olarak belirlendi? İşte, kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardım bedeli!

Kentsel dönüşüm 2015 kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde devlet tarafından sağlanan desteklerin başında kira yardımı geliyor. Anlaşma ile tahliye edilen yapılardaki hak sahiplerinin kira için il müdürlüğüne müracaat etmesi gerekiyor. Peki, kentsel dönüşüm 2015 kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde kira yardımı 735 liraya yükseldi!

Türkiye'nin büyük önem verdiği kentsel dönüşümde 2015 yılında yapılacak kira yardımı zamlanarak 735 liraya yükseldi. Kentsel dönüşüm nedeniyle adeta bir seferberlik içerisinde olan Türkiye'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardımı ne kadar?

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin büyük önem verdiği kentsel dönüşümde 2015 yılında yapılacak kira yardımı belli oldu. İşte Kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardımı ne kadar sorusunun yanıtı..

Kentsel dönüşümde 2015'in kira yardım miktarı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm kapsamında, 2015'te yapacağı kira yardımının miktarı henüz belirlenmedi. Büyük bir deprem riski taşıyan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hükümet kentsel dönüşümde ısrarlı!

Hükümet kentsel dönüşümde ısrarlı. Hükümetin 2015 programında yer alan bilgilere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulanan kentsel dönüşüm kanunu kapsamındaki çalışmalar için şimdiye kadar 1,5 milyar lira harcandı.

İmar hakkı transferi kentsel dönüşümde nasıl olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar haklarında "transfer" uygulaması geliştiriliyor. Peki, imar hakkı transferi kentsel dönüşümde nasıl olacak? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar...

Kentsel dönüşümde imar hakkı transferi!

İmar hakkı transferi, vatandaşların dere yatağı veya fay hattı gibi yapılaşmaya izin verilmeyen yerdeki imar hakkını yapılaşma izni olan bir alana taşıyabilme hakkına deniyor. Peki, kentsel dönüşümde imar hakkı transferi nasıl olur?

Kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardımı ne kadar Haberi

Kentsel dönüşümde 2015 yılı kira yardımı ne kadar

Kentsel dönüşüm nedeniyle adeta bir seferberlik içerisinde olan Türkiye'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmak üzere TOKİ, Emlak Konut GYO ve yerel belediyeler dönüşüm projelerine büyük önem veriyor. 


Kira yardımı nasıl alınır? 

İstanbul'da büyük bir etki oluşturacağı düşünülen ve kısa süre içerisinde olması beklenen büyük Marmara depremi, büyük felaketlere neden olmadan dönüşüm gerçekleştirilmeli. Çünkü bugün kadar üzerinde çalışılan binaların yüzde 99'u çürük çıktı. İstanbul'da Fikirtepe, Gaziosmanpaşa, Zeytinburnu, Bağcılar gibi birçok bölgenin kentsel dönüşüme büyük ihtiyacı var. 


İstanbul'da o bölgeye teleferik hattı geliyor! 

2013 yılında 630 lira, 2014 yılında 680 lira olan kira yardımı 2015'te 735 liraya yükseldi. İstanbul'da kira yardımlarım yerel belediyeler yapıyor. 

İstanbul'da kira yardımının detayları için tıklayın! 18 ay boyunca alınabilen kira yardımının 5 aylık bölümü Çevre...