05 / 05 / 2024

Kentsell mashattan

Kentsell mashattan

EYG Grup bünyesinde markalı konut projelerinden satın aldığı sıfır daireleri avantajlı ödeme modelleri geliştirerek satan; böylece 'bitmiş konut satışına uzmanlık getiren' ilk iş modelini ortaya koyan Kent'SELL, 1. yılını doldurdu.

Fırsat Maslak Mashattan'da: Yüzde 30 indirim avantajı!

Yüzde 12 peşinatla 48 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan Maslak Mashattan projesinde 1 oda 1 salon dairelerin yüzde 30 indirimli fiyatı 340 bin dolardan başlıyor...

Yüzde 20 fiyat avantajıyla Spradon projelerinde ev sahibi olma fırsatı!

EYG Grup iştiraki Kent'sell, İstanbul Bahçeşehir bölgesinde yer alan Spradon projelerinde konut sahibi olma imkanı sağlıyor. Kampanya dahilinde peşinatsız 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor...

Ömer Faruk Çelik Kent’Sell projesini tanıttı!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Ömer Faruk Çelik, markalı konut stoklarındaki sıfır daireler için geliştirdikleri Kent'Sell projesinin tanıtımını yaptı...

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler, iskânların yeniden düzenlenmesini istedi!

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler 10 adet iskân belgesinin iadesini talep etti. Hazırlanan raporda çarpıcı tespitlerde yer aldı.

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davasında son durum!

Tartışmalı projelere imza atan Taşyapı’nın ünlü “Mashattan” konutlarına 10 sahte iskân belgesi verildiğinin belirlenmesiyle, Şişli Belediyesi’nde o dönem yapı kontrol mühendisi olarak çalışan Faruk Akar'a, 6 ay hapis cezası verdi. Konut sakinleri karara tepki göstererek itiraz edecek...

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davası başladı!

Taşyapı’nın Maslak'ta hayata geçirdiği Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verilmesine ilişkin dava dün görülmeye başlandı

Mashattan konutlarına 10 sahte iskan belgesi verildi iddiası!

Taşyapı’nın hayata geçirdiği ünlü Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verildiği iddia edildi.

Hadise Mashattan'daki rezidansını 1.2 milyon liraya satıyor!

Popçu Hadise, Bebek’te beğendiği daireyi almak varını yoğunu satıyor. 10 milyon liralık daireyi almak için kredi başvurusu yapan şarkıcı, Mashattan’daki rezidansını da satışa çıkardı..

Asena Atalay yeni evine taşındı!

Asena Atalay Maslak Mashattan’daki dairesinin kirasını ödeyemeyince taşınmak zorunda kaldı. Atalay, Caner Erkin’le evli olduğu dönemde lüks araçları ve pahalı harcamalarıyla sürekli gündeme geliyordu.

Evdekifırsat'tan yeni kampanya!

Evdekifırsat.com yeni kampanyası ile Maslak Mashattan, İdilla, TEM Vitrin, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler ve Bahçeşehir Vadi projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ram Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ram Mimarlık Limited Şirketi, Ahmet Kaptan ve Sertaç Gökmen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Ticari Alanlar'da kuruldu.

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi, Hacı Tutumlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Sitesi'nde kuruldu.

Maslak Mashattan'da 1818 daire satışa sunuldu!

İstanbul'un merkezindeki Maslak Mashattan projesi için ayda 1900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evleri satışa sundu.

Maslak Mashattan'dan sıfır faiz kampanyası!

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

Maslak Mashattan'da sıfır faiz kampanyası başladı!

Maslak Mashattan’ın hemen kira vermek ya da oturmak isteyenler için hemen teslim evler, yüksek kira getirisiyle kazandıran bir yatırıma dönüşüyor. Ortalama kira getirisi 2.500 TL üzerinde olan evlere 72 ay vade ve sıfır faizle sahip olunabiliyor.

Kentsell mashattan Haberi

Kentsell mashattan
EYG Grup bünyesinde markalı konut projelerinden satın aldığı sıfır daireleri avantajlı ödeme modelleri geliştirerek satan; böylece 'bitmiş konut satışına uzmanlık getiren' ilk iş modelini ortaya koyan Kent'SELL, 1. yılını doldurdu. Kent'Sell Genel Müdürü Cüneyd Dişkaya, "Önümüzdeki 5 yılda hedefimiz yılda 1.000 konutluk satışı rutin hale getirmek" dedi Maslak Mashattan, Bahçeşehir Spradon ve Halkalı Divan Residence projesini yaptıklarını söyleyen Dişkaya, "Bizden daire alanlar hemen evlerine taşınabiliyor ya da kiralayabiliyor. Taksitlerin kira kadar olması ve kişiye özel ödeme imkanları vermemiz, bu süreci kolaylaştırıyor" diye...