11 / 05 / 2024

Yüzde 20 fiyat avantajıyla Spradon projelerinde ev sahibi olma fırsatı!

Yüzde 20 fiyat avantajıyla Spradon projelerinde ev sahibi olma fırsatı!

EYG Grup iştiraki Kent'sell, İstanbul Bahçeşehir bölgesinde yer alan Spradon projelerinde konut sahibi olma imkanı sağlıyor. Kampanya dahilinde peşinatsız 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor...



İstanbul'un farklı bölgelerinde yer alan projelerin stoklarında kalmış daireleri satın alıp, farklı avantajlarla satışa sunan Kent'sell, EYG Grup iştiraki olarak kuruldu.


Kent'sell bu kampanya dahilinde İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Spradon projelerinde ve Maslak'ta yer alan Mashattan projesindeki dairelere yeni ödeme planları oluştuyor.


Bu kapsamında Spradon projelerinde daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 fiyat avantajı sunuluyor. Kampanya dahilinde 2+1 daire için peşinat ödenmezken, 3 ve 12. aylarda iki ara ödeme sonrasında 120 aya kadar taksitledirme yapılıyor. Aylık taksitler 2 bin 970 TL'den başlıyor.


Maslak Mashattan projesinde ise yüzde 30 indirim imkanı sağlanırken, yüzde 12 peşinatla banka kredisiz 48 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Detaylar evdekifirsat.com adresinde yer alıyor. 


Telefon: 0212 669 00 99

Web: evdekifirsat.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


Geri Dön