05 / 05 / 2024

KentSell

KentSell

EYG Grup bünyesinde faaliyet gösteren Kent'SELL, markalı konut projelerindeki ev fırsatlarını müşterisiyle buluşturan yeni iş modeliyle sektörde birinci yılını doldurdu..

Kent'Sell'den kira fiyatına daire sahibi olma imkanı!

EYG Grup bünyesinde markalı konut projelerinden satın aldığı sıfır daireleri avantajlı ödeme modelleri geliştirerek satan; böylece 'bitmiş konut satışına uzmanlık getiren' ilk iş modelini ortaya koyan Kent'SELL, 1. yılını doldurdu.

Kentsell'den kira öder gibi ev sahibi yapacak yeni kampanya!

EYG Grup’un markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkanlarıyla satışa çıkaran iştiraki Kent’Sell, portföyüne eklediği Bahçeşehir’deki Spradon projelerine özel olarak yeni bir kampanya başlattı.

Yüzde 20 fiyat avantajıyla Spradon projelerinde ev sahibi olma fırsatı!

EYG Grup iştiraki Kent'sell, İstanbul Bahçeşehir bölgesinde yer alan Spradon projelerinde konut sahibi olma imkanı sağlıyor. Kampanya dahilinde peşinatsız 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor...

Ömer Faruk Çelik: Evde macera dönemi bitti!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, “ Bir dönem herkes tekstilciydi ama krizle asıl oyuncular öne çıktı. Bu kez de inşaat sektöründe maceracılar elenecek ” dedi.

Ömer Faruk Çelik Kent’Sell projesini tanıttı!

EYG Grup İcra Kurulu Başkanı ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Ömer Faruk Çelik, markalı konut stoklarındaki sıfır daireler için geliştirdikleri Kent'Sell projesinin tanıtımını yaptı...

Kentsell'den Mart ayına özel büyük fırsat!

Markalı konut proielerindeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran EYG Grup iştiraki KenfSELL, www.evdekifirsat.com'da konut alıcılarına Mart ayında 'Büyük Fırsat' sunuyor.

Kentsell'de 1.290 TL taksitle Bahçeşehir ve Halkalı'da ev sahibi olma imkanı!

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan ve konut alıcıları için farklı seçenekleri cazip ödeme planları ile alıcısına ulaştıran www.evdekifirsat.com Bahçeşehir ve Halkalı’daki projelerinde yıla yoğun ilgiyle girdi..

Kentsell'den kira öder gibi ev sahibi yapacak yeni kampanya!

EYG Grup’un markalı projelerdeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme imkanlarıyla satışa çıkaran iştiraki Kent’Sell, portföyüne eklediği Bahçeşehir’deki Spradon projelerine özel olarak yeni bir kampanya başlattı.

KentSell Haberi

KentSell

EYG Grup bünyesinde faaliyet gösteren Kent'SELL, markalı konut projelerindeki ev fırsatlarını müşterisiyle buluşturan yeni iş modeliyle sektörde birinci yılını doldurdu. Markalı konut projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunduklarını söyleyen Kent'Sell Genel Müdürü Cüneyd Dişkaya, "Projelerimiz hepsi bulunduğu bölgenin gözde projeleri olup, projelerde peşinat ödemeden 'hemen teslim' ev sahibi olma imkânı sunuyoruz. Önümüzdeki 5 yılda hedefimiz Kent'SELL olarak yılda bin konutluk satış hacmini rutin haline getirmek" dedi. 2014'te 1'inci el ve 2'nci elde toplam 600 konut satışı gerçekleştirdiklerini kaydeden Dişkaya, bu satışların portföylerindeki EVvel İstanbul, Maslak Mashattan, Bahçeşehir Spradon, Halkalı Divan Residence projelerinde yapıldığını söyledi. 


Markalı projeye talep yoğun 

Markalı konut projelerinden yoğun bir talep olduğunu, ancak Kent'SELL olarak portföylerine eklemek için projelerde bazı niteliklere özellikle dikkat ettiklerini belirten Cüneyd Dişkaya,...