02 / 08 / 2024

Kenyalı heyet ankara müsiad

Kenyalı heyet ankara müsiad

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kenya İsiolo Eyalet Valisi Godana Doyo Adhi ve beraberindeki heyet, Ankara ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Ankara şubesini ziyaret etti..

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Konya Yunak'ın projeleri için Ankara'dan destek istendi!

Konya Yunaklı heyet yatırım desteği için Ankara'ya gitti. TBMM'deki Konyalı vekilleri ziyaret ettiler. Yunaklı heyet yatırımların başlaması için vekillerden destek istedi.

Ankara Dökümcüler OSB altyapı ihalesi 8 Eylül'de!

Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Ankara Dökümcüler İhtisas OSB altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 8 Eylül'de gerçekleşecek altyapı işinin keşif bedeli 15 milyon 323 bin 700 TL olarak belirlendi.

Kosovalı heyet Mamak'ın dönüşüm projelerini inceledi!

Ankara Mamak Belediyesi'nin 12 yıllık kardeş şehri Kosova'nın Wushtrri Belediyesinden bir heyet Mamak'ta incelemelerde bulundu. Wushtrri Belediye Başkanı Bajram Mulaku, meclis üyeleri ve milletvekillerinin de bulunduğu heyet, Mesut Akgül'ü ziyaret etti.

Ankara Dökümcüler OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı inşaatı yaptıracak. Keşif bedeli 15 milyon 323 bin 700 TL olarak belirlenen inşaatın ihalesi 26 Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Çinli heyet Ankara'da fabrika kurmak istiyor!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Jiangxi eyaletine bağlı Xinyu şehrinden, ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla Türkiye’ye gelen heyeti kabul etti.

Kenyalı heyetten ülkelerine yatırım daveti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kenya İsiolo Eyalet Valisi Godana Doyo Adhi ve beraberindeki heyet, Ankara ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Ankara şubesini ziyaret etti..

Polonyalı yatırımcı firmalar 24 Mart'ta Türkiye'ye gelecek!

Polonya ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi çerçevesinde Polonya’dan 150 yatırımcı geliyor. 24 Mart’ta Türkiye’ye gelecek heyet Ankara, İstanbul ve İzmir’de düzenlenecek iş forumlarına katılacak.

Mahalleler Birliği imar affı kanunu için Ankara'ya gidiyor!

İstanbul Mahalleler Birliği, "İmar Affı Kanunu" ve "Afet Kanunu"nun haksız uygulamalarına karşı Kanun Değişikliği Teklifi önerilerini TBMM'de grubu olan siyasi partilere iletecek. Ankara'ya gidecek heyet 8 Mart Pazar günü uğurlanacak.

FTSO imar sorununu Ankara'ya taşıdı!

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan başkanlığındaki heyet 1/1000 Ölçekli İmar Plan Notlarından kaynaklanan sorunları Ankara’ya taşıdı. Tabiat Varlıklarını Koruma Genel M...

Fethiye'nin uygulama imar sorunu Ankara'ya taşındı!

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan başkanlığındaki heyet 1/1000 Ölçekli İmar Plan Notlarından kaynaklanan sorunları Ankara’ya taşıdı...

Kenyalı heyet ankara müsiad Haberi

Kenyalı heyet ankara müsiad

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kenya İsiolo Eyalet Valisi Godana Doyo Adhi ve beraberindeki heyet, Ankara ziyaretleri kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi'ni ziyaret etti. Toplantıda, iki ülke arasında kurulabilecek ticari bağlar hakkında görüşüldü. Vali Godana Doyo Adhi, İsiolo Eyaleti ve bölgede yapılabilecek maden, inşaat ve diğer sektörlerle ilgili yatırımcılara bilgi verildi. 


MÜSİAD Ankara Şubesi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Nuh Acar ise MÜSİAD'ın yurtdışında 63 ülkede temsilcilik ve ofislerinin olduğuna değinerek, "Tabii ki Afrika toprakları gibi ticaretin yeni merkezi sayılabilecek coğrafyalarda da yerimizi almamız son derece önemli" dedi. Nuh Acar konuşmasının ardından Godana Doyo Adhi'ye hediye takdiminde bulundu. 


Habertürk...