02 / 08 / 2024

Kenyalı heyetten ülkelerine yatırım daveti!

Kenyalı heyetten ülkelerine yatırım daveti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kenya İsiolo Eyalet Valisi Godana Doyo Adhi ve beraberindeki heyet, Ankara ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Ankara şubesini ziyaret etti..



Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kenya İsiolo Eyalet Valisi Godana Doyo Adhi ve beraberindeki heyet,  Ankara  ziyaretleri kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi'ni ziyaret etti. Toplantıda, iki ülke arasında kurulabilecek ticari bağlar hakkında görüşüldü. Vali Godana Doyo Adhi, İsiolo Eyaleti ve bölgede yapılabilecek maden, inşaat ve diğer sektörlerle ilgili yatırımcılara bilgi verildi. 


MÜSİAD Ankara Şubesi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Nuh Acar ise MÜSİAD'ın yurtdışında 63 ülkede temsilcilik ve ofislerinin olduğuna değinerek, "Tabii ki Afrika toprakları gibi ticaretin yeni merkezi sayılabilecek coğrafyalarda da yerimizi almamız son derece önemli" dedi. Nuh Acar konuşmasının ardından Godana Doyo Adhi'ye hediye takdiminde bulundu. 


Habertürk Ankara


Geri Dön