02 / 08 / 2024

Kenyalı heyet

Kenyalı heyet

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kenya İsiolo Eyalet Valisi Godana Doyo Adhi ve beraberindeki heyet, Ankara ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Ankara şubesini ziyaret etti..

Mavera Comfort'ı Japonya'dan gelen heyet inceledi!

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Comfort temel kolonlarına yerleştirilen deprem izolatörleri Japonya'dan gelen bir heyet tarafından incelendi.

Almanya'dan gelen heyet Harran Konteynerkent'i inceledi!

Almanya'dan Şanlıurfa'ya gelen aralarında siyasetçi, gazeteci ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bulunduğu bir heyet, Harran Konteynerkent Konaklama Tesisi'ni gezdi. Heyet, Tesisteki hastanede incelemede bulundu.

Kosovalı heyet Mamak'ın dönüşüm projelerini inceledi!

Ankara Mamak Belediyesi'nin 12 yıllık kardeş şehri Kosova'nın Wushtrri Belediyesinden bir heyet Mamak'ta incelemelerde bulundu. Wushtrri Belediye Başkanı Bajram Mulaku, meclis üyeleri ve milletvekillerinin de bulunduğu heyet, Mesut Akgül'ü ziyaret etti.

Moğolistanlı heyet Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Moğolistan'dan gelen yaklaşık 20 kişilik heyet, Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. Altındağ Belediyesi, çalışmalarını Moğol idarecilere anlattı.

Kenyalı heyetten ülkelerine yatırım daveti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kenya İsiolo Eyalet Valisi Godana Doyo Adhi ve beraberindeki heyet, Ankara ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Ankara şubesini ziyaret etti..

Moğolistanlı heyet Bağcılar'da kentsel dönüşümü inceledi!

Moğolistanlı heyet, İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu. Bağcılar Belediyesi’ni de ziyaret eden Moğolistanlı heyet, yetkililerden ilçede başarıyla yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi de aldılar.

Örnek kent Alanya!

Ankara Polatlı Belediyesi'nden bir heyet ile Alanya'ya gelen 198 engelli birey ve refakatçileri, Alanya'da tarihi ve turistlik mekanları gezdi. Alanya'da hiçbir engelle karşılaşmadan ilçeyi gezme imkanı bulduklarını ifade eden heyet, Alanya ile ilgili, "Ö

Kayseri Mimarsinan OSB 8 yılda kıymetlendi!

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Boydak, Mimarsinan OSB 'nin Kayseri sanayisi adına bir açılım kapısı olduğunu söyledi.

Mustafa Boydak Mimarsinan OSB hakkında bilgi verdi!

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Boydak, bölgede çok güzel gelişmeler yaşandığını ve irili ufaklı birçok firmanın buraya yatırım yaptığını belirtti...

1976 yılında İstanbul Belediyesi'nin yerini bilmediği emlakı varmış!

Belediye'nin elinde bulunan emlakın değerlerini tespit etmek ve elde bulunan malların toplamını çıkarmak için bir heyet kurulmuş. Belediye'nin yerini dahi bilmediği emlakı varmış ve tümünün değeri 20 milyar lirayı bulmaktaymış.

Fransız işadamları Kayseri'de inşaat malzemeleri yatırımı yapacak!

Fransa'nın Strasburg şehrinden gelen işadamları heyeti Kayseri Sanayi Odası Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti. Heyet, Kayseri'de ki yatırım imkanlarını araştırmak ve inşaat malzemeleri üzerine yatırım yapmak için geldi..

Çin ve Muğla arasında iş birliği köprüsü kuruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde, uluslararası kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve iş birliğinin artırılması maksadıyla TÜÇİDER'nin katkılarıyla Çin Halk Cumhuriyeti'nden yatırımcılardan oluşan bir heyet geldi.

Sakarya Kapalı Çarşı Derneği yeni dönüşüm projeleri bekliyor!

Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Çavdaroğlu ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Kapalı Çarşı’nın iyileştirilmesi adına esnafımızın yararına olacak tüm projeleri hayata geçirmeye hazırız, dedi..

Kenyalı heyet Haberi

Kenyalı heyet

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) organizasyonu ile Türkiye'ye gelen Kenya İsiolo Eyalet Valisi Godana Doyo Adhi ve beraberindeki heyet, Ankara ziyaretleri kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi'ni ziyaret etti. Toplantıda, iki ülke arasında kurulabilecek ticari bağlar hakkında görüşüldü. Vali Godana Doyo Adhi, İsiolo Eyaleti ve bölgede yapılabilecek maden, inşaat ve diğer sektörlerle ilgili yatırımcılara bilgi verildi. 


MÜSİAD Ankara Şubesi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Nuh Acar ise MÜSİAD'ın yurtdışında 63 ülkede temsilcilik ve ofislerinin olduğuna değinerek, "Tabii ki Afrika toprakları gibi ticaretin yeni merkezi sayılabilecek coğrafyalarda da yerimizi almamız son derece önemli" dedi. Nuh Acar konuşmasının ardından Godana Doyo Adhi'ye hediye takdiminde bulundu. 


Habertürk...