09 / 05 / 2024

Keos Turizm Gaziosmanpaşa

Keos Turizm Gaziosmanpaşa

Keos Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin Gaziosmanpaşa şubesi açıldı

Gaziosmanpaşa Merkez 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Merkez, Tem Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gaziosmanpaşa'da dönüşüme turizm desteği!

Dolmabahçe-Beşiktaş arası, ve Kartal'ın güneyinden sonra Gaziosmanpaşa'ya da turizm imarı desteği geldi... İlçede riskli alan dışındaki arsaların birleştirilerek yeni yapı adası oluşturulması ve oraya otel veya özel hastane kurulması halinde birinci ve ikinci bodrum katlar emsale katılmayacak.

Birey Turizm Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Birey Turizm Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi, Eşref Şentürk Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi'nde açıldı.

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 20 milyon 400 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 2 Şubesi Açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 2 Şubesi 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran 2015 tarihinde kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 1 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 1 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Gaziosmanpaşa'da açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 2 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San. ve Tic. Ltd. Şti. Gaziosmanpaşa 2 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Gaziosmanpaşa'da açıldı.

Gaziosmanpaşa Merkez turizm alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Gaziosmanpaşa İlçesi, Merkez Mahallesi, 1972 ada, 1, 2, 3, 8 ve 10 parsellere ilişkin Turizm Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Airo İstanbul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Airo İstanbul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, Fatih Okudan Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de Gaziosmanpaşa, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Yakut Beynelmilel Otelcilik Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, Mehmet Ali Yekta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm İhlas Yapı'dan!

Gaziosmanpaşa’daki 988 bin metrekarelik alan üzerinde kentsel dönüşüm gerçekleştirecek İhlas Holding bünyesindeki İhlas Yapı Turizm Sağlık Ticaret A.Ş, projedeki ciro hedefini 1 milyar 860 milyon dolar olarak açıkladı...

Keos Turizm Gaziosmanpaşa Haberi

Keos Turizm Gaziosmanpaşa


Keos Turizm Reklam ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin Gaziosmanpaşa şubesi açıldı. 25 bin TL'lik sermayeyle açılan şubenin temsilciğini Yakup Bozdemir yapacak. 


Firmanın iş konusu; yurt içi ve yurt dışı turlar öğrenci turları kültür turları şirket yemekleri personel öğrenci ve özel tur ve gezitaşımacılığı fuar ve etkinlikler gezi eğlence hotel,toplantı rezervasyonları düzenlemek,uçak rezervasyonları yapmak her türlü reklam işlerini yapmak olarak belirlendi. 


26 Şubat tarihinde açılan Keos Turizm Gaziosmanpaşa şubesinin tam adresi: Merkez Mahallesi, Cumhuriyet Meydanı, Meriç İş Merkezi No: 4 Kat: 1 Daire 43...