26 / 07 / 2024

Kepez asfaltmala çalışmaları

Kepez asfaltmala çalışmaları

Kepez Belediyesi, Varsak Altıayak Mahallesi’nde 13 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması yaptı.Semt pazarı talebi karşılanan Varsak Altıayak Mahallesi’nin caddeleri sıcak asfaltla kaplanıyor.

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

Antalya Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı

Ereğli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar ile birlikte Kepez ve Sarıkorkmaz Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Kepez Mahmud Celaleddin Ökten İmam Hatip Lisesi'nde çalışmalar sürüyor!

Mimarisi, sosyal tesisleri ve ismi ile Türkiye'nin en özel okullarından biri olan Kepez Mahmud Celaleddin Ökten İmam Hatip Lisesi'nde (İHL) çalışmalar hız kazanıyor.

Kepez'de semt spor sahası yapım çalışmaları başladı!

Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de semt spor sahasının yapımı başladı. 3 bin 500 dönümlük alana inşa edilen semt spor sahasındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Ereğli'de alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Kepez'de yan, Dağ Evleri'nde alternatif yol çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Uysal'ın Korubaşı'na verdiği söz üzerine, yol genişletme çalışmalarına başladı.

Kepez Dokuma arazisinde çalışmalar başladı!

Kepez Belediyesi, yeniden halka açılacak olan Dokuma İplik Fabrikası'ndaki bina, makine, ağaç ve bitki dokusunun korunması ve alanın güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaları başlattı.

Kepez'de inşaat çalışmalarının denetimi ve kontrolleri sürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Emek Mahallesi'nde yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyen, yol ve kaldırım işgaline neden olan inşaatlarda kontroller yapan zabıta ve imar müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceledi.

Nefes Rezidans'ta erken teslim çalışmaları sürüyor! 60.800 TL'ye!

Rüya Nefes Residence projesi kapsamında erken teslim için inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Projede fiyatlar 60 bin 800 liradan başlıyor

Dünyada köprülere bakım çalışmaları nasıl yapılıyor?

Gelişmiş ülkelerde çok daha kapsamlı köprü yenileme ve bakım çalışmaları ortalama 2 ay içinde bitiriliyor

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

Kepez asfaltmala çalışmaları Haberi

Kepez asfaltmala çalışmaları

Kepez Belediyesi, Varsak Altıayak Mahallesi’nde 13 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması yaptı. Semt pazarı talebi karşılanan Varsak Altıayak Mahallesi’nin caddeleri sıcak asfaltla kaplanıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Osman Gazi ve Yunus Emre caddelerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Gidiş ve geliş olmak üzere 2 bin 800 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğindeki caddeye 11 bin ton sıcak asfalt döküldü. Recep Gürbüz ve Atatürk caddeleri arasındaki çift şeritli yolda, görme engelliler için özel olarak, kabartmalı kaldırım taşlarının da olacağı, 3 bin 100 metrekare parke kaldırım çalışması da yapılacak. Kaldırım inşasında Orta refüj düzenlemesi de yapılacak olan caddeye ağaç da dikilecek. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altıayak Mahallesi’ndeki Yunus Emre Caddesi’ni de asfaltladı. Bin 200 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğindeki caddeye...