10 / 05 / 2024

Kepez Belediyesi kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu

Kepez Belediyesi kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Kepez Belediyesi'nden 41.5 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından 4 mahallede bulunan 26 gayrimenkul satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkullerin satılması halinde  41 milyon 522 bin TL gelir elde edilecek.

Kepez Belediyesi'nden 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kepez Belediyesi, Demirel (Varsak) ve Sinan (Koyunlar) Mahallelerinde yer alan 5 ticari alan imarlı arsayı ihale ile satıyor...

Kepez Parkorman'da 10 yıllığına kiralık tesis ihalesi 4 Eylül'de!

Antalya Kepez Belediyesi, Kepez Parkorman Meşe Kapısı içerisinde bulunan tesisleri 10 yıllığına kiraya veriyor..

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Kepez Belediyesi'nden mimarlara ödül!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Mimarlar Odası işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği "Turgut Cansever Mimarlık Ödülleri", Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Kepez'de açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi Antalya'ya tam olimpik yüzme havuzundan sonra açık yüzme havuzu da kazandırıyor. İhale bedeli 2 milyon 077 bin lira olan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin temeli törenle atıldı.

Antalya Kepez'de açık yüzme havuzu inşa ediliyor!

Kepez Belediyesi Antalya’ya tam olimpik yüzme havuzundan sonra açık yüzme havuzu da kazandırıyor. İhale bedeli 2 milyon 077 bin lira olan açık yüzme havuzu ve sosyal tesisin temeli törenle atıldı.

Kepez Sağlık Merkezi'nin temeli Ekim'de atılacak!

Kepez Belediyesi, 2015 yılı yatırım programına aldığı 8 projenin 5’ncisinin de yapımını başlatıyor.İhalesi süreci tamamlanan ve yüklenici firma ile yer teslim sözleşmesi imzalan belediye sağlık merkezinin temeli Ekim ayı içerisinde atılacak.

Kepez Belediyesi kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu Haberi

Kepez Belediyesi kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No: 210’da bulunan 2 bin 512 metrekarelik arsa üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonu 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan 2018 tarih saat 14.30’da yapılacak.

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR

Antalya Kepez Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No: 210’da (2940 ada 8 parsel) bulunan 2512 m2’lik arsa üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonu ilk yıl aylık 25.000,00.- TL+KDV muhammen bedelle 26.04.2018 tarih saat: 14.30’da 10 (on) yıllığına, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile İhale şartnamesi dahilinde, Kepez Belediyesi Encümen Toplantı Odasında Belediye Encümenince ihale edilecektir.

GERÇEK KİŞİLERDEN;

1) Kanuni İkametgâh belgesi (son 1 ay içinde alınmış olacak)

2) Nüfus Cüzdanı sureti (T.C Kimlik Numarası...