04 / 05 / 2024

Kepez ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi inşaatı

Kepez ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi inşaatı

Türkiye’deki en yüksek puanla bu yıl ilk öğrencilerini alan ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Projenin Aralık'ta tamamlanması planlanıyor.

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Kepez ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Aralık'ta tamamlanıyor!

Türkiye’deki en yüksek puanla bu yıl ilk öğrencilerini alan ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Projenin Aralık'ta tamamlanması planlanıyor.

Antalya Kepez'de sağlık merkezi yatırımları yapılıyor!

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, çok yakında hizmet vermeye başlayacak olan belediye sağlık merkezinde ağız ve diş sağlığı polikliniği hizmeti vereceklerini duyurdu.

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı!

KEPEZ'in doğusuna kazandırılan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nden sonra batı bölgesine inşa edilen 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de (ADSM) açılış için gün sayıyor.

Kepez'e 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün gayretleri ile arazilerin mülkiyet ve imar problemlerini çözmesi sonucu ilçeye kazandırılan iki dev sağlık yatırımı yakında Antalya’nın hizmetinde olacak.

Kepez'de 5 mahalleye daha aile sağlığı merkezi geliyor!

350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi, 1000 yataklı şehir hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi yatırımlarıyla sağlığın merkezi olan Kepez’de, vatandaşların Aile Sağlığı Merkezi (ASM) talepleri de karşılanıyor.

Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Yeni sağlık yatırımlarıyla Kepez, Antalya’nın sağlıkta merkezi oluyor. 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi’nin yapımında sona gelinirken, Ahatlı Mahallesi’nde temeli atılan Antalya Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yükselmeye başladı.

Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Kepez ilçesi, yeni yatırımlarla Antalya'nın sağlıkta merkezi oluyor. 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi'nin yapımında sona gelinirken, Ahatlı Mahallesi'nde temeli atılan Antalya Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yükselmeye başladı.

19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binası tamamlanıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binasında sona yaklaşılıyor. OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, yeni bina hakkında bilgi verdi.

Antalya Kepez 2 has bahçe ile renklenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "100 bin metrekarelik bir alanı ikiye bölerek bir bölümüne Osmanlı Has Bahçesi'ni, diğer kısmına da Selçuklu Has Bahçesi'ni yapma düşüncemiz var." dedi.

Kepez Erenköy Mahallesi'nde tapular sahiplerine teslim edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kendisine ve partisine verilen desteğe teşekkür etmek amacıyla Erenköy Mahallesi sakinlerinin, 40 yıla yakın bekledikleri tapularına kısa bir sürede kavuşacaklarını söyledi

Saf GYO Altunizade ve Kepez'de iki gayrimenkul sattı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Üsküdar Altunizade ve Antalya Kepez'de bulunan işyeri niteliğindeki gayrimenkullerini KDV hariç toplam 16 milyon 590 bin 783 TL bedelle Sözen Enerji Yatırım'a sattı...

Novicity AVM Antalya Kepez'de 20 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Banio Yapı, Antalya Kepez Gazi Mahallesi mevkiinde 20 milyon TL yatırımla Novicity Alışveriş Merkezi projesini hayata geçiriyor. Novicity AVM'nin 2015 yılının ikinci yarısında açılması hedefleniyor...

Kepez ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi inşaatı Haberi

Kepez ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi inşaatı

Türkiye’deki en yüksek puanla bu yıl ilk öğrencilerini alan ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin Kepez’de devam eden inşaatında sona yaklaşıldı. Yapımına Mayıs'ta başlanılan projenin Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. 

Çanakkale Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, inşaat işi tüm hızıyla devam eden projede tamamlanma aşamasına gelindi. 

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, 50 devlet üniversitesi içerisinden 20 fakülte arasında yer alan fakülte ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Diş Hekimliği Fakültesi kurmak zor bir iş zira güçlü bir alt yapı istiyor. Diş Hekimliği Fakültesinin faaliyete geçebilmesi için son iki yıldır çok ciddi çaba sarf ediyoruz. Birçok üniversite hoca bulmakta zorlanırken ÇOMÜ, hocaları kolaylıkla çeken bir üniversite. Başlangıç itibari  ile bile 11 öğretim üyemiz oldu. Bu çok önemli bir şey.”