04 / 05 / 2024

Kepez Emek yol çalışmaları

Kepez Emek yol çalışmaları

Antalya Kepez Belediyesi Emek Mahallesi yollarına 1.1 milyon TL’lik asfalt döşeyecek. Belediye Emek Mahallesi’nden sonra Karşıyaka Mahallesi’nin tüm yolları da asfaltlanacak.

Gold Residence Emek ile Kepez'de yeni bir güneş doğuyor!

Antalya Kepez'de hayata geçirilen Gold Residence Emek projesine satışlar başladı. Projede 290 daire ile 30 ticari birim bulunuyor. 

Antalya Yeni Emek'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya Yeni Emek'te kentsel dönüşüm başlıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "Yeni Emek’te, yeni bir şehir kuruyoruz” dedi.

Antalya Yeni Emek'e 40 derslikli lise geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi, Yeni Emek Mahallesi'ne 40 derslikli lise yapacak. Başkan Hakan Tütüncü döneminde Milli Eğitim Bakanlığı, belediye ve hayırsever işbirliği ile Kepez'e 70'e yakın okul kazandırıldı.

Kepez Yeni Emek'te kentsel dönüşüm inşaatları başlıyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Yeni Emek Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin imar planı ve parselasyon süreçlerinde sona gelindi. Hak sahiplerine tapuları dağıtılmaya başladı.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Çanakkale Kepez Devlet Hastanesi'ne yol yapılmalı!

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, dün olağan aylık basın toplantısı gerçekleştirerek, belde gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Tansu Çiller Caddesi’ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesindeki Tansu Çiller Caddesi'ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Kepez Varsak'ta caddeler yenileniyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından Varsak Karşıyaka Mahallesi'ndeki Türkistan Caddesi'ni, yol genişletme, sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışmalarıyla modern bir çehreye kavuşturacak.

Malatya Kepez – Güneşli grup yolu genişletiliyor!

Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.

Kepez Yeni Emek Mahallesi’nin imar planı süreci tamamladı!

Kepez Belediyesi’nin, Yeni Emek Mahallesi’nin doğu yakası için hazırladığı kentsel yenileme projesinin imar planı süreci tamamlandı. Yeni Emek Mahallesi’nin bir kısmında site tarzı yapılaşmayı getiren imar revizyonu oy çokluğu ile kabul edildi.

Antalya Kepez'e 1.1 milyon TL'lik asfalt döşeniyor!

Antalya Kepez Belediyesi Emek Mahallesi yollarına 1.1 milyon TL’lik asfalt döşeyecek. Belediye Emek Mahallesi’nden sonra Karşıyaka Mahallesi’nin tüm yolları da asfaltlanacak.

Kepez'deki emsal artışı yüksek katlı kentleşmeye yol açar!

Antalya Hürses Gazetesi'nin yazarlarından Abdullah Yalçın bugünkü yazısında Kepez'deki emsal artışını kaleme aldı. İşte Abdullah Yalçın'ın o yazısı..

Kepez Emek yol çalışmaları Haberi

Kepez Emek yol çalışmaları

Antalya Kepez Belediyesi, doğalgaz ve elektrik hattı kazı çalışmalarında bozulan Emek ve Karşıyaka Mahallesi yollarını asfaltlıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan ayında iki mahallede verdiği iftar yemeğinde, bayramdan sonra asfalt çalışmasını başlatacaklarını açıklamıştı. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Ramazan Bayramı’ndan sonra bölgede asfalt çalışmasını başlattı.


İlk olarak Emek Mahallesi’nin tüm yolları sıcak asfaltla kaplanıyor. Asfalt serim öncesi bozulan eski asfalt, asfalt kazıma makinesi freze ile kazınıyor.


Tahrip olan kaldırımlar da işçiler tarafından söküldü


Bu hafta içerisinde Işık Caddesi’nden sıcak asfalt dökümüne başlanılacak. Mahallede 8 bin 570 metre uzunluğundaki yola, 1 milyon 100 bin TL ederinde 11 bin ton sıcak asfalt dökülecek.


Emek’ten sonra sıra Karşıyaka’da


Emek Mahallesi’nden sonra Karşıyaka Mahallesi’nin tüm yolları da asfaltlanacak. Bölgede kaldırım çalışması da yapılacak. Alt yapı...