29 / 09 / 2024

kepez göksu projeşer

kepez göksu projeşer

Kepez Belediyesi, Göksu Mahaiiesi'ni şehirleştiren hizmetlerini sürdürüyor. Mahallede orman ürünleri satışı yapan işletmelerin işgal ettiği 3 dönümlük alan yeşillendirildi. Yine bölgede iki sokağın yolları sıcak asfalta kaplandı...

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Gülizar Biçer Karaca'dan Kanal İstanbul ÇED raporuna ilişkin açıklama!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Murat Kurum proje sahibi olarak verdiği ÇED raporunu Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak onayladı" dedi...

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert Kanal İstanbul yanıtı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'a 'cinayet projesi' diyerek karşı çıkan İBB Başkanı İmamoğlu'na, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert cevap geldi...

Kepez Göksu Mahallesi'nde 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kepez'e bağlı Göksu Mahallesi'ndeki arsayı satışa sunuyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Göksu Prestij fiyat listesi!

Göksu Prestij fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Mutluluktan dört köşe! sloganıyla tanıtılan proje Göksu Gölünün hemen karşısında yükseliyor. 

Göksu Prestij'de 4+1'ler 444 bin liraya! Yeni proje!

Ankara Eryaman'da Göksu Gölünün hemen karşısında hayata geçirilen Göksu Prestij'de daire fiyatları 444 bin liradan başlıyor. Projede ayrıca 24 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Mesa Mesken Göksu satış ofisi!

Ankara Eryaman Göksu'da yükselecek olan Mesa Mesken Göksu projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. Proje için ön talep toplanıyor...

Mesa Mesken Göksu projesi geliyor!

Ön talep toplanan Mesa Mesken Göksu projesinde konut, ofis ve ticari alanların yer alması öngörülüyor. Proje Ankara  Eryaman Göksu'da konumlandırılıyor.

Mesa Göksu ön talep topluyor! Yeni Proje!

Mesa Mesken Ankara Eryaman Göksu'da yeni proje üretmeye hazırlanıyor. Mesa Göksu projesinde ön talepler toplanıyor.

kepez göksu projeşer Haberi

kepez göksu projeşer

Mahallede orman ürünleri satışı yapan işletmelerin işgal ettiği 3 dönümlük alan yeşillendirildi. Yine bölgede iki sokağın yolları sıcak asfalta kaplandı. 

Göksu Mahallesi'nde orman ürünlerinin gelişi güzel sergilendiği ve tırlarm park ettiği 3 dönümlük alan, imar planındaki yeşil alan kullanımına uyguna hale getirildi. 

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu alanda başlattığı park çalışması tamamlandı. Parkın hizmete girmesiyle, orman ürünleri satışı yapan işletmelerin, Antalya Toptancı Hal güneyindeki Altmova Caddesi ile Suphi Türel Caddesi'nde bulunan kamusal alanlarda oluşturduğu kirlilik ve işgaller ortadan kalktı. 

Göksu bölgesini güzelleştiren parkta, üzeri kapalı oturma masaları, çocuk oyun grubu, açık hava spor aletleri ile basketbol ve futbol oynamaya uygun spor sahası bulunuyor. 

Çim ekilen parka, çeşitli türde ağaç fidanları ve çiçekler de dikildi. 

Kepez Belediyesi, park çalışmasının yanı sıra...