29 / 04 / 2024

Kepez Habibler park projesi

Kepez Habibler park projesi

KEPEZ Belediyesi tarafından Habibler Mahallesi'ne park yapımı için çalışma başlatıldı. Park içerisinde pergoleler, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunacak.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Kepez Habibler'de gecekonduların tapu sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez'in Habibler Mahallesi’nde Düden Çayı ve doğal sit alanı içerisindeki 600 gecekondu sahibine tapuları teslim edilecek.

Kepez'de gecekondular yıkılıyor!

Kepez Habibler Mahallesi'nde Düden Çayı ve doğal sit alanı içerisinde kalan 600'ye yakın gecekondu sahibine, sit alanı dışında tapu verilecek.

Kepez Habibler'e park geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından Habibler Mahallesi'ne park yapımı için çalışma başlatıldı. Park içerisinde pergoleler, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunacak.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Kepez Tek Sarnıç Park'ının temeli atıldı!

Tek Sarnıç Parkı’nın temeli atıldı. Park, Kepez’deki 6’ncı temalı park olarak ilçe halkının hizmetinde olacak

Antalya Dokuma Park'taki fabrikalar yenileniyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Antalya’ya kazandırılan Dokuma Park’ta tadilat çalışmaları devam ederken alan, her gün yüzlerce kişinin akınına uğruyor

Kepez'de 3 yeni park hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, toplamda yaklaşık 2 milyon 400 bin metrekare aktif yeşil alanı olan ilçeye, yeni parklar kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İmar planlamaları tamamlanan mahallelere, yeni parklar yapılıyor.

Antalya Kepez Tek Sarnıç Kent Parkı'na 2.6 milyon TL yatırım!

KEPEZ Belediyesi, Kepezpark Varsak Kompleksi'nde hizmet veren ve büyük ilgi gören masal parkın ikincisini ilçenin batısına inşa ediyor.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Kepez'in batısındaki mahallelere imar müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tütüncü, Kepez'in batısındaki mahallelere imar planı, doğalgaz, semt pazarı ve kent parkı müjdesi verdi.

Kepez Habibler park projesi Haberi

Kepez Habibler park projesi

KEPEZ Belediyesi tarafından Habibler Mahallesi'ne park yapımı için çalışma başlatıldı.


Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Habibler Mahallesi 5560 ile 5561 sokakların kesişimindeki alana semt parkı inşa etmek için çalışma başlattı. 2016 yılında 27 park yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak park, 2850 metrekarelik alana sahip olacak. Park içerisinde pergoleler, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar...