02 / 05 / 2024

Kepez Habibler

Kepez Habibler

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkıyla olan gönül bağını pekiştirmek, problemleri yerinde görüp çözüm üretmek, amacıyla başlattığı halk buluşmalarını Habibler Mahallesi’nde sürdürdü.

Kepez Habibler'de gecekonduların tapu sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez'in Habibler Mahallesi’nde Düden Çayı ve doğal sit alanı içerisindeki 600 gecekondu sahibine tapuları teslim edilecek.

Kepez'de gecekondular yıkılıyor!

Kepez Habibler Mahallesi'nde Düden Çayı ve doğal sit alanı içerisinde kalan 600'ye yakın gecekondu sahibine, sit alanı dışında tapu verilecek.

Kepez Habibler'e park geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından Habibler Mahallesi'ne park yapımı için çalışma başlatıldı. Park içerisinde pergoleler, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunacak.

Kepez Habibler'in çehresi değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkıyla olan gönül bağını pekiştirmek, problemleri yerinde görüp çözüm üretmek, amacıyla başlattığı halk buluşmalarını Habibler Mahallesi’nde sürdürdü.

Kepez Kızıllı'ya halı saha inşa edilecek!

Köyden mahalleye dönüşen Kızıllı'yı ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, imar planı, yol ile semt spor sahası sözlerini yerine getirilmesine başlandığını söyledi.

Antalya Kepez'de icradan 4.6 milyon TL'ye fabrika!

Antalya Kepez'de bulunan fabrika, Antalya 6. İcra Dairesi tarafından 15 Nisan 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası ihale ediliyor..

Kepez Belediyesi Varsak'ta imar sorununu çözdü!

Kepez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda, imar sorunlarının çözümünü bekleyen Varsaklılar mutlu sona kavuştu. Menderes, Esentepe, Altıayak, Şelale ve Zeytinlik mahallelerini kapsayan imar plan revizyonu, oy birliğiyle kabul edildi.

Kepez Varsak'ta imar revizyonu yapıldı!

Kepez Meclisi’nde Varsak bölgesinin 10 yıldan fazla süredir bekleyen imar planı revizyonu yapıldı. Başkan Tütüncü, “Bu Varsak için devrim niteliğinde bir imar kararıdır” dedi.

Kepez Belediyesi'nden satılık 7 gayrimenkul!

Kepez Belediyesi Varsak’ta 5, Duraliler ve Gazi Mahallesi’nde 7 ayrı mülkünü satışa çıkardı. Arsalar 31 Mart tarihinde 2886 sayılı devlet ihale kanunun 35 a maddesine göre kapalı teklif usulü ile satılacak.

Antalya Kepez'de 16.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Anyalya Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Varsak, Fabrikalar(Duraliler) ve Gazi(Sütçüler) mahallelerinde bulunan ticari alanlar 16 milyon 927 bin 800 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Kepez Ulusal Mimarlık Yarışması sonuçlandı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentin önemli bir değeri olan Mimar Turgut Cansever’in hatırasını “Ulusal Mimarlık Yarışması” ile yaşatıyor..

Kepez Park 17 Evleri teslim tarihi!

Kepez Park 17 Evleri projesinde toplam 464 konut yer alıyor. 2 etap şeklinde yükselen projenin ilk etabında 144 adet daire bulunuyor. İşte Kepez Park 17 Evleri teslim tarihi...

Kepez Park 17 Evleri fiyatlar!

Ess Yapı tarafından hayata geçirilen Kepez Park 17 Evleri projesi 2 etap şeklinde yükseliyor. Projede toplam 464 konut yer alıyor. İşte Kepez Park 17 Evleri' nde fiyatlar...

Kepez Habibler Haberi

Kepez Habibler


 Yaklaşık 6 saat süren ziyarette Başkan Tütüncü, açık hava toplantılarında, evlerinde, iş yerlerinde bir araya geldiği mahalle sakinlerinin hizmet taleplerini dinledi, çözüm üretti.

Sıcak bir şekilde karşılanan Tütüncü, yağmura rağmen Sütçüler Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Tütüncü, evlerinde ziyaret ettiği bazı hastaların taleplerinin karşılanması için de bürokratlarına talimat verdi.


Halkımızla et, tırnak gibiyiz

Açık hava toplantılarında mahalle sakinlerine seslenen Tütüncü,”Meclis üyelerimizle, parti teşkilatlarımızla, muhtarlarımızla Kepez’in farklı bir mahallesinde hemşehrilerimizi ziyaret ediyoruz. Mahalle buluşmalarımızda vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve onlarla dertleşiyoruz. Kimileri seçimden seçime vatandaşın yanına gelir.  Biz, 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra halkımızla hiç kopmadık. Her zaman onlarla birlikte olduk. İyi gününde, kötü gününde hep halkımızın yanındaydık. Bunların neticesinde et, tırnak gibi güzel bir yapı oluştu.


32 km yeni yol, 24 km asfalt

İlk aday...