30 / 04 / 2024

kepez Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatif imar

kepez Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatif imar

Kepez Belediyesi, Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile İnşaat Malzemecileri Sitesi’nin modernleşmesinin önünü açacak, imar revizyonu gerçekleştirdi.

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Evinizde servet var ama farkında değilsiniz! Sakın çöpe atmayın!

Evinizde servet bulunuyor olabilir. Hurdacılar bunun peşinde sakın bunları çöpe atmayın. İşte detaylar!

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Antalya Kepez'e yeni okullar geliyor!

Antalya Kepez ilçesine yeni okullar inşa ediliyor. Kepez ilçesinde muhtarlar mahallelerinin eğitim alanındaki yatırım ihtiyaçlarını anlattı. Başkan Tütüncü “Yeni okullar geliyor” dedi...

Konak'taki tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi yağmalandı!

İzmir'in Basmane ilçesinde bulunan tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi'nin binası hurdacılar tarafından talan edildi.

Emlak zengini Asım Bayram'ın katil zanlıları gözaltına alındı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan ormanlıkta bulunan erkek cesedinin emlak zengini Asım Bayram'a ait olduğu belirlendi. Asım Bayram'ın katil zanlıları olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Kepez'de hurdacılar için toplu iş yeri inşa ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyarette Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf ile yeni toplu iş yerinin yapım sürecini konuştu.

Kepez'de imar barışı fırsatçılarına geçit yok!

İmar barışının bazı kişiler tarafından istismar edilmeye çalışıldığını söyleyen  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ''Devletin arazisini kimseye peşkeş çektirmeyeceğim" diye konuştu. 

Kepez Avni Tolunay'a Avrupai imar planı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Avni Tolunay'a Avrupai bir imar planı hazırladıklarını söyleyerek, "Kepezli çocuklar okullarına giderken parkların içinden geçecek, yaşlılar ise karşıdan karşıya geçmek zorunda kalmayacak" açıklamasında bulundu.

kepez Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatif imar Haberi

kepez Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatif imar

Kepez Belediyesi, Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile İnşaat Malzemecileri Sitesi’nin modernleşmesinin önünü açacak, imar revizyonu gerçekleştirdi.

Kepez Belediyesi, 2 sanayi sitesinin modernleşmesi için gereken imar revizyonunu tamamladı. Ünsal Mahallesi’ndeki Akdeniz Sanayi Sitesi içinde yer alan Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi esnafı, kendilerini sık sık ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’den, bu yönde isteklerde bulunuyordu.


KAT ARTIŞTI SAĞLANDI

Sanayi sitelerindeki en önemli değişim, 1 kat olan kat artışı oldu. Sanayi esnafı, Kepez Belediyesi Meclisi’nden onaylanan bu revizyon ile var olan yapılarının üzerine birer kat daha çıkabilecek. Aynı zamanda var olan yapılarını yıkabilecek olan esnaf, yeni imar düzenlemesine uygun olarak 2 katlı daha modern bir işyeri yapabilecek.


KEPEZ’İ MODERNLEŞTİRİYORUZ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Geçen dönemde Akdeniz...