16 / 05 / 2024

Kepez lise inşaatları

Kepez lise inşaatları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e 8 yılda 100 okul yapılacağını açıkladı. Kepez'in eğitim şehri olacağına dikkat çeken Tütüncü okullar hakkında bilgi verdi.

TOKİ Tunceli lise inşaatları ihalesi bugün!

TOKİ Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2 Adet 16 Derslikli Lise İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi ihalesi bugün yapılıyor.

Bursa'da hastane inşaatlarında deprem izolatörü uygulaması!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak ve Odaya üye inşaat mühendisleri, Sağlık Bakanlığı'nın hastane inşaatlarında kullanmaya başladığı deprem izolatörü uygulamasını düzenlenen teknik gezide inceledi.

Kahramanmaraş Fatmalı Mahallesi'ndeki lise inşaatı TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Kahramanmaraş'a bağlı bir mahalledeki bir lise inşaatına ve taşımalı eğitim sistemine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ertan Sapankaya: Konut inşaatlarında yüzde 10 artış bekliyoruz!

TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya, "Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri dikkate alındığında 2017-2021 yılları arasında konut inşaatlarında İlk üç yılda yüzde 10 son iki yılda ise yüzde 12 oranında artış bekliyoruz" dedi.

Adapazarı'nda ruhsatsız olan inşaatlar yıkılacak!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kaçak bina yıkımı sırasında yaşanan arbedeye ilişkin, "Şu ana kadar yapılan tüm ikaz ve uyarılara rağmen kaçak ve ruhsatsız olarak yapımına devam edilen inşaatlar yıkılacak." dedi.

Yoav Galant: Gush Etsyon'da inşaatlar yapılmalı!

İsrail İskan Bakanı Yoav Galant, Kudüs'ün güneyindeki Gush Etsyon'a ziyaret düzenledi. Bölgede yarım milyon yerleşimcinin yaşayacağını belirten Galant, "Gush Etsyon'da inşaatlar yapmamız gerekiyor. Burası tarihi ve stratejik önem taşıyor." dedi.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentileri aştı!

ABD'de yeni konut inşaatları mayısta 1.16 milyon adete gerilemesine rağmen beklentileri aştı. İşte ayrıntılar...

Bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor!

Gürültü kirliliğini önlemek amacıyla bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor. Yeni yönetmelik taslağına göre; tesisat, duvar, döşeme, pencere gibi alanlarda kullanılacak tüm malzemelerde, yalıtım özelliği zorunlu olacak.

Bursa Osmangazi'de inşaatlar kontrol altında!

BURSA’da Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları denetimlerle devam eden inşaatların yol ve kaldırım işgallerine yönelik çalışma yaptı. Zabıta ekipleri, güvenlik önlemi alınmayan inşaatlar için de işlem yaptı.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde artış gösterdi!

Amerika Birleşik Devleti'nde Nisan ayı TÜFE ve Mart ayı yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde arttı.

Niğde'de köy dışında yapılan inşaatlar meclise taşındı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de köy yerleşik alanının dışında yapılan inşaatları meclis gündemine taşıdı. Gürer, önergesinde hazırladığı soruları İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

Ankara'ya su temini için yapılan inşaatlar TBMM gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök Kızılırmak'tan Ankara'ya su getirilmesi amacıyla yapılan inşaatların ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

Kepez lise inşaatları Haberi

Kepez lise inşaatları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi’nde yapımı devam eden 24 derslikli Kepez Fen Lisesi ve 200 kişilik pansiyon binasının şantiyesini ziyaret etti. Okul binasını gezen Başkan Hakan Tütüncü, yüklenici firmanın temsilcilerinden okulun inşaatıyla ilgili bilgi aldı.



Daha önce Kepez’de Fen Lisesi’nin olmadığını hatırlatan Tütüncü, “Şimdi Kepez’de Fen liseleri var. Fen lisesinin bir tanesi ilçenin doğusuna Habibler, Sütçüler ve Hüsnü Karakaş bölgesine yapıldı. 24 derslikli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi, bu eğitim ve öğretim döneminde hizmete giriyor. 2. Fen Lisesi ise ilçenin batısına Gülveren Mahallesi’ne inşa ediliyor. Kepez Fen Lisesi, ilçemizin batı bölgesine zenginlik ve değer katacak.”


Belediye okul arazisinin imar ve mülkiyet sorunlarını çözdü

Tütüncü, “Problemleri çözdükten sonra Milli Eğitim Bakanlığımız okulun yapımını ihale çıkardı. Bakanlık, belediye işbirliği Gülveren’e...