27 / 04 / 2024

kepez mahalle haritası

kepez mahalle haritası

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Duraliler Mahallesinin Kamu Yararı Kararı belgesini vatandaşla paylaştı.Yaklaşık 4 ay önce belediye meclisinden imar planını geçiren Başkan Tütüncü, 59 günde alınan Kamu Yararı Kararı yazısını mahalle sakinlerine gösterdi

Kepez'de 3 mahallenin imar planı revizyonları onaylandı!

Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı.

6 yıl önce mahalle mahalle yıkım riski haritası çıkarılmıştı! Uzmanlar o ilçe için uyardı: Depreme dayanıksız!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen Diyarbakır'daki Bağlar ilçesi 6 yıl önce uzmanlar tarafından  yıkım riski haritası çıkarıldığı ancak yetkililer tarafından dikkate alınmadığı ortaya çıktı.

Antalya Kepez'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya Satış Memurluğu, Antalya ili, Kepez ilçesi, Orta Mahalle Koca Tarla Mevkii, 28522 ada 2 parselde yer alan tarlayı 12 milyon 626 bin 378 TL'ye satıyor...

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

Kepez'in mülkiyet sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez’in Avni Tolunay Mahalle sakinlerine müjdeyi verdi. Türel, Avni Tolunay’da 2B alanlarıyla ilgili kesinleşmiş mahkeme kararlarıyla ilgili mülkiyet sorununun çözüldüğünü söyledi.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Kepez ve Tütüncü'de mülkiyet sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe’nin yeni mahalle teşkilat başkanları ve yönetimleri ile buluştu. 

Kepez'e 7 semt pazarı!

Kepez Belediyesi, sabit semt pazarı inşa ediyor. Daha önce 5 mahallede yapımı tamamlanan semt pazarına iki mahalle daha ekleniyor.

Kepez Belediyesi'nde 54 dönümlük mesire alanı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, ilçenin kuzeyindeki yeni mahalle olan eski köylere sözünü verdiği mesire alanının yapımı başladı.

Antalya Kepez'deki referandum müteahhitleri sevindirdi!

Kepez’de 5 mahalle için düzenlenen kentsel dönüşüme yönelik referandumdan çıkan sonuç müteahhitleri memnun etti. KEMDER Başkanı Akbıyık, yeni imar planı önerisinin hem Kepez için hem de Antalya için sevindirici olduğunu söyledi.

Antalya Kepez'de öneri imar planı anlatıldı!

Kepez Belediyesi’nin, ‘Karar da tercin de sizin’ sloganıyla katılımcı bir anlayışla, 5 mahalle için hazırladığı ve kentsel dönüşüme imkan sağlayacak öneri plan için 4 Aralık’ta referandum yapılacak.

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşümü anlatıyor!

KEPEZ Belediyesi'nin 5 mahalledeki imar planı revizyonunun kabulü için yapılacak referandum öncesinde, ekipler mahalle mahalle gezerek tanıtım yapıyor.

Antalya Kepez'de 2 mahalle dönüşüm için boşaltıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında iki mahalle boşaltıldı. Sahipleri tarafından terk edilen ve harabeye dönen mahallelerde bulunan 10 bin ağaç, Büyükşehir Belediyesi tarafından korumaya alındı.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

kepez mahalle haritası Haberi

kepez mahalle haritası

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Duraliler Mahallesinin Kamu Yararı Kararı belgesini vatandaşla paylaştı. 

Yaklaşık 4 ay önce belediye meclisinden imar planını geçiren Başkan Tütüncü, 59 günde alınan Kamu Yararı Kararı yazısını mahalle sakinlerine gösterdi. Tütüncü, imarın yapılmasıyla birlikte halkın talebi olan aile sağlığı merkezi, kapalı pazar alanı, cami ve parkların hemen yapımına başlanacağını açıkladı. 

Tütüncü'nün mahalle pazarı alanında düzenlediği mitinge, AK Parti milletvekili adayları Mustafa Köse, Nevin Korkmaz Zor, İlçe Başkanı Yusuf İşeri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile belediye bürokratları katıldı. Konuşmasına Duralilerin en önemli isteğini ger çekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek başlayan Tütüncü, imar müjdesini anlattı. 

Mahallenin tamamının imar planını 4 ay önce belediye meclisinden geçtiğini hatırlatan Tütüncü, imar sürecini şu sözlerle anlattı; "Toprak Koruma Kurulu Kararını almamız gerekiyordu, Tarım, Gıda...