04 / 05 / 2024

kepez mahalleleri imar planları

kepez mahalleleri imar planları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in yeni mahalleleri olan köylere, semt spor kompleksi, lise, asfalt ve yerleşik köy alanının imar planının yapılması müjdelerini verdi.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Kepez Uhut Camii imar değişince yolun ortasında kaldı!

Antalya Kepez'de imar değişikliklerinin ardından iki yolun ortasında kalan cami, ilginç görüntüsüyle dikkati çekiyor...

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı!

Maltepe İlçesi, Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 16 Şubat 2018 tasdik tarihli plan askıda...

Antalya’da imar barışına 144 bin 514 başvuru geldi!

Antalya’da ‘imar barışı’ kapsamında 144 bin 514 yapı kayıt belgesi verildi. En fazla belge Manavgat'ta düzenlenirken, Manavgat'ı Kepez ve Alanya takip etti.

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

kepez mahalleleri imar planları Haberi

kepez mahalleleri imar planları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bütünşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen Kızıllı, Kirişçiler ile Başköy Mahallelerinde açık hava toplantılarına katıldı. Tütüncü, mahalleye dönüşmeden önce köylere hizmet yapma yetkisinin Büyükşehir ve İl Özel İdaresi’nde olduğunu hatırlattı. Tütüncü, “Köy statüsünde iken bölgedeki mahallelere hizmet yapma zorunluluğumuz yoktu. Ama hiçbir zaman köylerimizi diğer mahallelerimizden ayırt etmedik. Her zaman muhtarlarımızın ve halkımızın hizmet taleplerine cevap verdik. Mahalle statüsü kazandıktan sonra da köylerimizde hizmetlerimizi yoğun bir şekilde yapmaya, bölgeyi kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

HAMZA TAŞ BULVARI BÖLGEYE YAPILAN EN ÖNEMLİ HİZMET

Tütüncü, Kızıllı, Kirişçiler, Çamlıca ve Odabaşı mahallelerine yaptıkları en önemli hizmetin, Varsak Süleyman Demirel Bulvarı ile Kirişçiler Yolu arasında açtıkları Hamza Taş Bulvarı olduğunun altını çizdi. Bulvarın 1. etabını, Çamlıca Mahallesi yolu kavşağına kadar açtıkları...