02 / 05 / 2024

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açılış

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açılış

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Van YYÜ Semt Polikliniği hizmete açıldı!

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi bünyesinde hayata geçirilen semt polikliniği, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vali Murat Zorluoğlu, açılışta konuştu.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne spor sahası ve sosyal alan geliyor!

Kepez Belediyesi tarafından Ünsal Mahallesi'ne semt spor inşa edilmesi için çalışma başlatıldı.Başkanı Hakan Tütüncü, "Ünsal Mahallesi, bu yıl içerisinde güzel bir semt spor kompleksine kavuşacak" dedi.

Kepez'e 7 semt pazarı!

Kepez Belediyesi, sabit semt pazarı inşa ediyor. Daha önce 5 mahallede yapımı tamamlanan semt pazarına iki mahalle daha ekleniyor.

Antalya Kepez'deki 3 semt pazarının imar planı tamam!

Antalya Kepez'de son üç ayda 3 semt pazarı sokak pazarı olmaktan kurtarıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "İkinci etapta bu semt pazarları, kapalı semt pazarına dönüştürülecek" derken "Hem esnafımız kazanacak, hem de alışveriş eden kazanacak" dedi.

Antalya Kepez'de Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez Esentepe Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Haftada bir temel atma töreni gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Tütüncü, "Yılbaşına kadar 13 temel atacağız. Bundan böyle haftada 2 - 3 temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Biz çalıştıkça Kepez güzelleşiyor." dedi.

Kepez'de 5 mahalleye semt spor sahası!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl 5 mahalleye semt spor sahası kazandırdıklarını, 2017 yılında 5 ayrı tesis daha yapmak istediklerini söyledi.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Kepez'de asfaltlama çalışmaları yapıldı!

Kepez Belediyesi, Varsak Altıayak Mahallesi’nde 13 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması yaptı.Semt pazarı talebi karşılanan Varsak Altıayak Mahallesi’nin caddeleri sıcak asfaltla kaplanıyor.

Kepez Odabaşı Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Odabaşı Mahallesi'ne yapılan ortaokulun temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde, 3,5 milyon liraya mal olacak 16 derslikli ortaokulun bölge halkı için önemine değinildi.

Kepez'in batısındaki mahallelere imar müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tütüncü, Kepez'in batısındaki mahallelere imar planı, doğalgaz, semt pazarı ve kent parkı müjdesi verdi.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açılış Haberi

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açılış

Antalya'nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.


Odabaşı Semt Spor Sahası'nın açılışı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından yapıldı. Başkan Tütüncü, bu mahallenin villaların yer aldığı Antalya'nın dinlenme merkezi olacağını söyledi. Söz verdikleri okul ile Hamza Taş Bulvarı'ndan Kirişçiler Yolu bağlantısıyla Odabaşı'nı Kepez'e bağlama sözünü gerçekleştirmek üzere olduklarını açıklayan Tütüncü, şimdi de yeni müjdeler vermeye geldiklerini söyledi.


Bölgeyi değerli kılacağız

Odabaşı gibi köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki 2B ve mülkiyet sorunlarını çözmeye başladıklarını belirten Tütüncü, köy içlerindeki imar planlarını tamamlamak için gayret gösterdiklerini söyledi. Planları yapınca bu bölgenin yazlık evlerin yer aldığı bir dinlenme noktası haline getirmek istediklerini müjdeleyen Tütüncü, "Seçimlerde buraları öyle değerli hale getirmeliyiz ki Antalya'nın sayfiye merkezleri olmalı demiştik. Daha modern...