03 / 05 / 2024

Kepez Odak Yapı Mimari Fikir projesi yarışması

Kepez Odak Yapı Mimari Fikir projesi yarışması

Antalya Kepez Belediyesi, Odak Yapı Mimari ve Çevre Düzenleme Fikir Projesi Yarışması başladı. 25 Ağustos 2015 Salı günü tamamlanacak olan yarışmanın birincilik ödülü 40 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin ilk oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. 

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Yapıkur İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aykut tarafından kuruldu.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

Antalya’da 3 yılda 858 metruk bina yıkıldı!

Antalya’da suç yuvası haline dönen ve güvenlik riski oluşturduğu metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor. 2017 yılından bu yana yıkılan yapı sayısı 858’e ulaştı. En fazla yıkım ise 170 ile Kepez’de yapıldı. 

Kriterleri sağlayan firmalar kentsel dönüşüme girebilecekler!

Kepez'de yapımı devam eden projeleri inceleyen Murat Kurum, yaptığı açıklamada; ''Kriterleri sağlayan firmalar kentsel dönüşüme girebilecekler'' dedi.

Sur Yapı Antalya Kepez Turkuaz fiyatları!

Sur Yapı Antalya Kepez Turkuaz fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Odak Zemin Yapı Mühendislik Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Odak Zemin Yapı Mühendislik Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Burak Onaran ve Mesut Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Sur Yapı Antalya 2018 fiyat bilgisi!

Teslimleri 2019'da başlayacak olan Kepez Sur Yapı Antalya projesi Sur Yapı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor..

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat listesi 2018!

İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı Sur Yapı Antalya projesiyle Antalya'da Kepez'in Santral Mahallesi'nde yeni bir şehir kuruluyor..

Antalya Sur Yapı Kepez fiyat listesi!

Antalya Sur Yapı Kepez fiyat listesi 107 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede ön satış avantajları sizleri bekliyor...

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat!

Kepez Sur Yapı Antalya fiyat listesi 107 bin TL'den başlıyor. Antalya'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede dükkanlara da yer veriliyor...

Sur Yapı Antalya Kepez fiyatları!

Sur Yapı Antalya Kepez fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. İlk teslimlerin 2019 yılında yapılacağı projede ön satış günleri fırsatları devam ediyor...

Kepez Odak Yapı Mimari Fikir projesi yarışması Haberi

Kepez Odak Yapı Mimari Fikir projesi yarışması

Antalya Kepez Belediyesinden:


ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ ODAK YAPI MİMARİ VE ÇEVRE

DÜZENLEME FİKİR PROJESİ YARIŞMASI


Kepez Belediyesi’nce, Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinasyonunda, “Kamu İhale Kurumu Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” uyarınca, ekte verilen 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar paftalarında sınırları belirlenmiş olan alanda, “Kepez Belediyesi Odak Yapı Mimari ve Çevre Düzenleme Fikir Projesi Yarışması” açılmıştır. Yarışma;  serbest, ulusal ve tek kademeli bir fikir yarışmasıdır. 


Yarışmanın amacı, kültür, sanat, bilim ve çevre değerlerinin rekabet yoluyla geliştirilmesi, güzel sanatların teşvik edilmesi, yeni araştırma, planlama ve tasarım yaklaşımlarının özendirilmesinin yanı sıra, hızla gelişmekte olan Kepez’de, Antalya Körfezi’ne ve kente hakim konumda bulunan alanda, kent kimliğini güçlendirecek,  sürdürülebilirlik ilkesini gözeten, belleklerde yer bulabilecek nitelikte bir...