18 / 05 / 2024

kepez projelei

kepez projelei

350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi, 1000 yataklı şehir hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi yatırımlarıyla sağlığın merkezi olan Kepez’de, vatandaşların Aile Sağlığı Merkezi (ASM) talepleri de karşılanıyor.

Hakan Tütüncü Kepez'deki yeni projelerini anlattı!

Kepez Belediyesi’nin hizmette altıncı yıl tanıtım toplantısı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Tütüncü, "Masa Dağındaki yeni şehir parkının, Avni Tolunay mahallesine şehir parkının yapımına başlayacağız" dedi.

Kepez Duraliler'in imar sorunu çözülecek!

Duraliler ve Avni Tolunay Mahallesi'nin imar sorununu çözeceklerini ilan eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, böylece Batı Çevre Yolu'nun yapımının da önünü açmış olacaklarını vurguladı.

Kepez Kuzeyyaka ASM'nin inşaatı devam edecek!

Kepez Belediyesi tarafından ihale edilerek Ağustos 2014’te yapımına başlanan ve su basmanı atılıp inşaatı duran 20 poliklinikli Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatı için binlik plan tadilatı da gerçekleşti .

Kepez Habibler'in çehresi değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkıyla olan gönül bağını pekiştirmek, problemleri yerinde görüp çözüm üretmek, amacıyla başlattığı halk buluşmalarını Habibler Mahallesi’nde sürdürdü.

Kepez imar revizyonları onaylandı!

KEPEZ'de 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı. Varsak Karşıyaka Mahallesi kent merkezi alanı ve yakın çevresi 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu görüşülerek karara bağladı.

Kepez'de 3 mahallenin imar planı revizyonları onaylandı!

Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı.

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuları bugün başlıyor. Satış işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Antalya Kepez 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Antalya Kepez 1. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede satış işlemleri Türkiye Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Kepez Belediyesi komisyon üyeleri seçildi!

Kepez Belediyesi'ne ait müdürlüklerin gelir ve giderlerinin incelenmesinde mevzuata aykırı herhangi bir işleme rastlanılmadığını belirtti. Nisan ayı toplantısında kabul edilen 2 önerge ile birlikte 39 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kepez'de şehirleşmeye yön verildi!

Nisan ayı meclis toplantısında belediyenin çalışmaları konusundaki istek ve eleştirilere yanıt veren Tütüncü, "Biz göreve geldiğimizde köklü sorunlar vardı. Şu anda Kepez'de şehirleşmeye yön verildi. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.

Kepez Belediyesi, Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı!

Kepez Belediyesi, nisan ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirdi. Mecliste, Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporunun tamamlanamamasından dolayı süre 1 ay uzatıldı.

Kepez Belediyesi Santral mahallelerine yapılacak kentsel dönüşümü anlattı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ile Santral Mahallelerinde yapacağı kentsel dönüşüm projesini vatandaşın ayağına giderek anlatan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.

Kepez'de konut yatırımı artacak!

Kepez Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi’nde kapalı olan imarlı yolların tamamına yakınının açıldığı ve 12 kilometrelik yeni yol hizmetinden sonra bölgede konut yatırımının arttığı bildirildi.

kepez projelei Haberi

kepez projelei

350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi, 1000 yataklı şehir hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi yatırımlarıyla sağlığın merkezi olan Kepez’de, vatandaşların Aile Sağlığı Merkezi (ASM) talepleri de karşılanıyor. Zafer ve Yükseliş’e kazandırılan ASM hizmete girdi. Kuzeyyaka, Altınova Sinan, Göksu ve Duraliler’e inşa edilen ASM binaları tamamlanıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nin, imar düzenlemeleri, arsa tahsisleri ve merkezi idare ile yaptığı görüşmeler neticesinde 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi bitme aşamasına geldi. Ahatlı Mahallesi’nde yapımı süren 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2016 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Sağlık Bakanlığı, Göçerler Mahallesi’nde 1500 dönümlük araziye inşa edilecek olan 1000 yataklı şehir hastanesini yatırım programına aldı.


5 MAHALLEYE DAHA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Devlet ve özel sektörün yatırımlarıyla sağlıkta merkez olan Kepez’de,...