04 / 10 / 2024

Reportage Türkiye’den Afra Park’ta bir günde 317 milyon TL'lik 25 adet villa satışı!

Reportage Türkiye’den Afra Park’ta bir günde 317 milyon TL'lik 25 adet villa satışı!

Afra Park İstanbul Bahçeşehir projesi için düzenlenen özel satış lansmanı kapsamında 25 adet ünitenin satışı gerçekleşirken toplam 317 milyon TL satış başarısı elde edildi.




Reportage Türkiye’den Afra Park’ın özel satış etkinliğinde villa sahibi olmak ve villa yatırımı yapmak isteyenler için toplam 25 adet villa satılarak, 317 milyon TL’lik kazanç sağlandı. 

Reportage Türkiye’den Afra Park’ta bir günde 317 milyon TL lik 25 adet villa satışı!

BİR GÜNDE 317 MİLYON TL'LİK SATIŞ

Reportage Türkiye’nin ikinci projesi Afra Park, İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım’da 1,5 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Proje lansman süreci kapsamında Wyndham Grand Levent Otel’de düzenlenen özel satış etkinliğinde; 2+1’den 4+1’e kadar farklı villa seçenekleri görücüye çıktı.

Villa sahibi olmak ve villa yatırımı yapmak isteyenlerin ilgi gösterdiği özel satış etkinliğinde toplam 25 adet villa satışı gerçekleşirken bir günde toplam 317 milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Reportage Türkiye’den Afra Park’ta bir günde 317 milyon TL lik 25 adet villa satışı!

AFRA PARK'TA HEDEF 1,1 MİLYAR TL CİRO

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Reportage Türkiye CEO’su Kemal Alamo görüşlerini şu şekilde dile getirdi. “Gayrimenkul sektörüne kazandırdığımız Sylvana İstanbul projemizin ardından “Bahçeşehir 1. Kısım’da hayata geçirdiğimiz ve 177 adet sıra villadan oluşan Afra Park projemizin lansmanıyla da hızlı bir başlangıç yapmış olduk. Toplam 24 bin metrekare arazi üzerine konuşlanacak projemiz, modern Avrupa mimarisi ile tasarlandı.

Afra Park projemizle hedefimiz 1,1 milyar TL ciro elde etmek. Türkiye’de ilk olarak Sylvana İstanbul projemizle
yakaladığımız başarılı satış ivmesini Afra Park projemizde de sürdürmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Reportage Türkiye’den Afra Park’ta bir günde 317 milyon TL lik 25 adet villa satışı!

AFRA PARK SOSYAL DONATILAR

Sosyal olanaklarıyla da sakinlerine konforlu bir yaşam sunacak olan Afra Park’ta; villaya özel ön veya arka bahçe, villaya özel otopark alanı, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, barbekü alanı, çocuk oyun alanı, çok amaçlı spor sahası, açık hava satranç masası, açık hava masa tenisi alanı, evcil hayvan bahçesi, kamelya oturma yerleri, elektrikli araç şarj istasyonları, peyzaj alanları ile spor salonu, toplantı odası, buhar ve sauna odalarından oluşan sosyal tesis yer alıyor.

Reportage Türkiye’den İstanbul’a 1,5 milyar TL'lik dev proje! Afra Park'ta teslimler Aralık 2026'da!

Reportage Türkiye, Afra Park Projesi bir hafta sonra satışa çıkıyor! Bahçeşehir'e 177 yeni konut geliyor

Reportage Türkiye'nin ikinci projesi Afra Park görücüye çıkıyor! Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje!

Geri Dön