05 / 05 / 2024

kepez yapay şelale

kepez yapay şelale

Kepez Belediyesi tarafından açık ihale yöntemiyle Antalya'ya kazandırılan Kepez Park Orman projesinde yer alan yapay şelale, Antalya'nın üçüncü şelalesi olmaya gün sayıyor.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Şanlıurfa Karaköprü'ye yapay şelale geliyor!

Karaköprü'nün Karşıyaka mahallesinde dere peyzaj çalışmalarının bitiminin ardından söz verilen şelale yapımında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şelalemiz, Karaköprü'ye çok güzel bir görsellik katacak" dedi.

Kepez yapay şelale için gün sayıyor!

Kepez Belediyesi tarafından açık ihale yöntemiyle Antalya'ya kazandırılan Kepez Park Orman projesinde yer alan yapay şelale, Antalya'nın üçüncü şelalesi olmaya gün sayıyor.

Muş Ahmed-i Hane parkı Ekim'de hizmete girecek!

Muş-Bitlis karayolu yakınındaki belediyeye ait boş alanda parkın yapımına başladıklarını belirten Asya, parkta 60 metre uzunluğunda yapay şelale ve 450 metrekarelik alana yapay gölet yapılacağını ifade etti.

Kepez Belediyesi Varsak'ta imar sorununu çözdü!

Kepez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı'nda, imar sorunlarının çözümünü bekleyen Varsaklılar mutlu sona kavuştu. Menderes, Esentepe, Altıayak, Şelale ve Zeytinlik mahallelerini kapsayan imar plan revizyonu, oy birliğiyle kabul edildi.

Jeff Greene’nin Beverly Hills’teki malikanesi ABD’nin satışa çıkan en pahalı evi!

Emlak milyarderi Jeff Greene’nin 195 milyon dolar fiyat biçtiği Beverly Hills’teki malikanesi, ABD’nin satışa çıkan en pahalı evi unvanını kazandı. 12 yatak odası ve 23 banyosu bulunan malikanenin bahçesinde bir üzüm bağı ve yapay şelale bulunuyor.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne imar müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz dönem yaptıkları hizmetlerle şehir kimliği kazandırdıkları Ünsal Mahallesi'nin, batı bölümünde talep edilen imar planını en güzel şekilde yapacaklarını açıkladı.

Şelale Evleri'nde icradan 1.1 milyon TL'ye satılık daire!

Büyükçekmece 3. İcra Müdürlüğü; Pınartepe Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Şelale Evleri'nde yer alan daireyi 12 Kasım 2014 saat 10:00- 10:10 arasında tarihinde ihaleye çıkaracak.

Antalya Kepez 2 has bahçe ile renklenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "100 bin metrekarelik bir alanı ikiye bölerek bir bölümüne Osmanlı Has Bahçesi'ni, diğer kısmına da Selçuklu Has Bahçesi'ni yapma düşüncemiz var." dedi.

Kepez'de Vakıf Zeytinliği cazibe merkezi olacak!

Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Ruhi Alpagot ve Halil Bülbül'ün de hazır bulunduğu ziyarette Tütüncü, Kepez Belediyesi ile ATB'nin geçen 5 yıl içerisinde önemli çalışmaları olduğunu belirtti.

Şehir hastanesi Kepez'i uçuracak!

Şehir hastanesi Kepez'i uçuracak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesinde bin 500 dönümlük alana yapılacak olan, 1000 yatak kapasiteli şehir hastanesinin bölgeye uçuracağını söyledi.

Kepez'de 20 kilometrelik yolun kapalı kısmı açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi, şehir içi trafiğini rahatlatmak için şehrin kuzeyinde imar planında yer alan ve bir bölümü yapılan 20 kilometre uzunluğundaki yolun kapalı olan kısmını açıyor

Kepez'de hastane yapımı devam ediyor!

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımı sürüyor. Hastane binasının karkas inşasının büyük kısmı tamamladı.

kepez yapay şelale Haberi

kepez yapay şelale

Kepez Belediyesi tarafından açık ihale yöntemiyle Antalya'ya kazandırılan Kepez Park Orman projesinde yer alan yapay şelale, Antalya'nın üçüncü şelalesi olmaya gün sayıyor. Kepez'e modern bir kent olma yolunda vizyon çizdiklerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'de vizyon projelerle yine bir ilke imza attıklarını belirterek, Kepez'i turizm ve doğa sporlarının merkezi haline getirmek için çalıştıklarını ve projenin Antalya'ya yeni bir soluk getireceğini ifade etti.



Sabah...