07 / 05 / 2024

Kepez yardım merkezi

Kepez yardım merkezi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesinde inşaatı hızla devam eden Sosyal Yardım Merkezi inşasını inceledi.

Depremzedelere yardım yapmak isteyenler dikkat! Kan ve nakdi bağış için iki yeni hizmet devreye girdi!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan sarsıntılardan etkilenen depremzedeler için kan bağışı ve nakdi yardım yapacak vatandaşlara için iki yeni hizmetin e-Devlet Kapısı'nda kullanıma açıldığı bildirildi. Buna göre, kan vermek isteyenler için en yakın kan bağış merkezi e-Devlet'ten görülebileceği gibi bağış

İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi 3 bin aileye kırtasiye yardımı yaptı. Randevuyla Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne gelen ailelere içerisinde okul çantası, defter, kalem ve pek çok kırtasiye ürünün bulunduğu yardım paketi verildi

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı krizi! 

Antalya'nın Kepez ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri kendilerine 5 aydır kira yardımı yapılmadığını dile getirdi. 

Kepez'e Sosyal Yardım Merkezi inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesinde inşaatı hızla devam eden Sosyal Yardım Merkezi inşasını inceledi.

Trabzon Ortahisar'da İlk Yardım Eğitim Merkezi açıldı!

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında milli eğitim kurumları içerisinde Türkiye’nin ilklerinden biri olan “İlk Yardım Eğitim Merkezi” Ortahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açıldı.

Ağrı'da Yaşlı Evde Bakım Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Ağrı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaşlı vatandaşların bakım ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla “Yaşlı Evde Bakım Merkezi” açıldı.

Kepez Belediyesi'nden KEDAP için yeni bina!

Kepez Belediyesi, patates ve soğan halindeki dükkânlarda hizmet veren sosyal yardım merkezi için Selçuklu mimarisinde yeni bir bina inşa ediyor.

Denizli'de 7.8 milyon TL kira yardımı yapılacak!

Denizli'de Nisan 2013 'te ilk riskli yapı belirlenmiş olup Mart 2015'e kadar il merkezi ve ilçelerde toplam 1223 riskli yapı tespit edildi. Kentsel Dönüşüm ile gün itibariyle toplam 1435 hak sahibine 7.840.580,711 TL kira yardımı ödemesi yapılacak.

Tepe Nautilus, Soma'ya yardım eli uzattı!

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi ’nin, Soma’daki çocuklar için okula dönüş etkinlikleri kapsamında başlattığı ‘Soma’ya Yardım’ kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri 2 Ekim 2014 tarihinde sahiplerine ulaştırıldı.

Acil Hastalara Yardım Vakfı Konya'da zihinsel engelliler için fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi yapıyor!

Başkanlığını Süleyman Doğan'ın yaptığı Acil Hastalara Yardım Vakfı, Konya'da 400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapıyor. Merkezin kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

Serkan Altunorak evini annesinin yardımıyla baştan yarattı!

Serkan Altunorak, yıllar önce taşındığı Baltalimanı’ndaki apartman dairesini dekoratör annesi Figen Altunorak’ın yardımıyla baştan yaratmış. Oyuncu, gri-beyaz renklerin öne çıktığı modern çizgideki evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı

THY Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı!

THY Teknik A.Ş. Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin Sabiha Gökçen'deki tesisi hizmete açıldı. Başbakan Erdoğan, "Yılda 500 milyon dolar ciro beklenen bu tesisle ülkemizin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açılmış oluyor" dedi...

Kepez yardım merkezi Haberi

Kepez yardım merkezi

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Teknikten sorumlu yardımcısı Sebahat Adanır ve Fen İşleri Müdürlüğü ekibiyle birlikte şantiyeye gezi düzenlediler.   Teomanpaşa Mahallesindeki Sosyal Yardım Merkezi inşasını inceleyen Başkan Tütüncü, binanın temelinden çatısına kadar her ayrıntıya dikkat etti. Tütüncü, Osmanlı izlenimleri olan modern yapının dış cephesini de özellikle zaman ayırdı. Zemin üstüne 2 katlı yapıyı süsleyen çinilerin değiştirilmesini isteyen Tütüncü, dış cephedeki 2 farklı çininin birbirine daha uyumlu olması için çabaladı.


Belediyesinin önemli faaliyet alanlarından sosyal belediyeciliğe ilişkin uygulamaların tek merkezde toplanması için yapıyı inşa ettiklerini açıklayan Tütüncü, böylelikle sosyal çalışmaların da kurumsallaşabileceğini söyledi. Belediyenin sağlık hizmetlerini kurumsallaştıracak olan hizmet binası gibi bu yapının da sosyal yardım faaliyetlerini kurumsallaştıracağını belirten Tütüncü, “En önemli önceliğimiz halk için üretilen tüm hizmetlerimizin kurumsallaşması. Sıcak...