02 / 05 / 2024

İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi 3 bin aileye kırtasiye yardımı yaptı. Randevuyla Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne gelen ailelere içerisinde okul çantası, defter, kalem ve pek çok kırtasiye ürünün bulunduğu yardım paketi verildi



Küçükçekmece Belediye, ihtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalemin de olduğu kırtasiye yardımı yaptı! 

Küçükçekmece Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılı öncesi velilere destek olmak için harekete geçti ve gönüllere dokunan bir kampanya yaptı. Küçükçekmece Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi olan 3 bin aileye kırtasiye yardımı yapıldı. Defterden kaleme, boyadan cetvele kadar pek çok okul ihtiyacının da içinde bulunduğu kırtasiye paketleri ihtiyacı olan ailelere teslim edildi.

Küçükçekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Sosyal İşler Müdürü İlyas Dikici, şu ana kadar 3 bin aileye yardım yapıldığını söyledi. Çok fazla başvuru olduğunu söyleyen Dikici, başvuruların arasından ele yöntemi ve sosyal inceleme kriterlerine bakarak 3 bin aileyi belirlediklerini söyledi.

Randevu sistemiyle çalıştıklarını söyleyen Dikici, “Onlar da mutlu oluyorlar, biz de mutlu oluyoruz. Yardımlarımız yıl içerisinde zaten devam ediyor, biz bu aya kadar yaklaşık 11 bin 500 parça ürün verdik ailelerimizin çocuklarına. Yardımlarımız devam edecek” dedi.

Okulların başlamasından önce 3 bin aileye kırtasiye yardımı yaptıklarını söyleyen Dikici, yıl içinde de başvuru yapan ailelere hem kırtasiye, hem de kıyafet yardımlarının yapılmasına devam edeceğini duyurdu.

 


Geri Dön