17 / 05 / 2024

İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi 3 bin aileye kırtasiye yardımı yaptı. Randevuyla Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne gelen ailelere içerisinde okul çantası, defter, kalem ve pek çok kırtasiye ürünün bulunduğu yardım paketi verildi




“Bizim üzerinde durduğumuz nokta dayanışmayı güçlendirmek. Bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak da kabul edebiliriz” diyen Dikici,  dar gelirli ailelerin özellikle bu ihtiyaçlarını onlara çok fazla hissettirmeden yardımcı olmak istediklerine vurgu yaptı.

 İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

Dar gelirli ailelerin kendilerine başvuru yapabileceklerini söyleyen Dikici, ihtiyacı olmayan ailelere de yardım çağrısı yaptı. “Diğer ailelerimizden de şunu istiyorum” diyen Dikici, ailelerin ellerinde bulunan sıfır ya da sıfıra yakın ürünlerini ya da bağışlamak istedikleri herhangi bir ürünü Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne getirip bağışlamalarını istedi. Ailelerin bu yaptıkları bağış karşılığında ihtiyacı olan ailelere de destek verebileceklerini belirten Dikici, bu sayede dayanışmanın da daha fazla güçlenmiş olacağının altını çizdi. 

Editör Notu: Bu haber 11 Eylül 2022 tarihinde saat 08.14'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 22 kuruş, euro 18 lira 35 kuruş, altının gramı ise 1.007 lira değerindedir.

Doların iki hafta içinde kaç lira olacağı belli oldu! Yer yerinden oynayacak! Bu haberi okumadan dolara elinizi sürmeyin

Emekli promosyonları artacak mı? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

1 doların bile olsa hiç fark etmez bakmadan geçme! Dolar 11 gün sonra böyle olacak

 


Geri Dön