15 / 05 / 2024

kepez yolları asfalt

kepez yolları asfalt

Kepez Belediyesi, kent merkezine en uzak mahallelerini bile sıcak asfalt hizmetinden mahrum etmiyor.

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

Ankara'da bozuk yolları yenilenmeyen köyler meclis gündeminde!

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

Niğde'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

Kepez Devlet Hastanesi'nin yolları düzenleniyor!

Antalya 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yollarını modernize edilerek hastanenin çevresi güzelleştiriliyor.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Antalya Kepez Fabrikalar Mahallesi’nin alt yapısı yenilendi. Belediye yol çalışmasına başladı. Asfalt ve kaldırım yenileniyor.

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Kepez Devlet Hastanesi'ne yeni yollar!

Kepez Belediyesi, ilçenin en önemli yatırımlarından biri olan 350 yataklı devlet hastanesinin oluşturacağı trafik yoğunluğunu dikkate alarak, bölgeye ulaşımı sağlayan yolları yeniliyor.

Trabzon Büyükşehir'den 310 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kepez Duraliler'de 8 bin metrekare kaldırım yapılıyor!

Kepez Belediyesi, Duraliler Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmasının ardından 8 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Sarıgöl'ün yolları asfalta kavuştu!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de, Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

kepez yolları asfalt Haberi

kepez yolları asfalt

Kepez Belediyesi, kent merkezine en uzak mahallelerini bile sıcak asfalt hizmetinden mahrum etmiyor.

Kepez Belediyesi sınırlarındaki Büyükşehir yaylası ile köyden mahalleye dönüşmüş en ücra yerleşim yerleri sakinleri, şehir merkezindeki vatandaşlarla aynı sıcak asfalt konforuna sahip oldu.


Teknik ekibi ile birlikte şantiye teftişine çıkan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, köyden mahalleye dönüşen Altıayak ile Gaziler Mahallelerinde yapılan yeni yolları boydan boya gezdi.

Hacmimizin üzerinde hizmet ürettik

Döneminde 500 kilometre yeni yol açarken 1400 kilometre de sıcak asfalt kaplama yaptıklarını belirten Tütüncü, en ücra mahallelerde dahi sıcak asfalt yaptıklarını söyledi. Bir ilçe belediyesinin hacminin çok üzerinde hizmet yatırımları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Tütüncü, “Hemşerilerimize daha güzel ortamlarda yaşatma mücadelemizde, böyle güzel eserler doğuyor. Kepezliler mutlu olsun istiyoruz. Bu anlamda daha çok çalışmaya gayret ediyoruz.” diye konuştu.

Asfaltsız yer...