04 / 05 / 2024

Kepezaltı Santral mahalleleri imar sorunu çözülüyor

Kepezaltı Santral mahalleleri imar sorunu çözülüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepezaltı Santral mahallelerinin 30 yıldır çözülemeyen imar sorununu tarihe gömüyor. Türel'in açıkladığı projeye tam destek veren mahalle sakinleri "bundan iyisi olamazdı" yorumunu yaptı...

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı ödemeleri mecliste!

Antalya'nın Kepezaltı ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm projelerindeki kira yardımı ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

Kepezaltı Santral’de 19 bin konut inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Kepezaltı ve Santral mahallelerinde 1 milyon 319 bin metrekare alanda 19 bin konut inşa ediliyor'' dedi.

Kentleşme anlayışı değiştirilmeli!

Antalya'da Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde konuşma yapan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, kentleşme anlayışının değiştirilmesi gerektiğini ifade etti...

Sur Yapı Antalya projesinin temeli atıldı!

Sur Yapı'nın üstlendiği Antalya'daki Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Projedeki 1800 adet dairenin satışı tamamlandı...

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Kepez kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Türkiye'nin en büyüğü olan ‘Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ İle Antalya yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. İşte detaylar...

Kepez-Santral Mahallesi'nde ruhsatlar verilmeye başlandı!

Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaat ruhsatlarının verilmeye başlandığı bildirildi.

Kepezaltı Santral mahalleleri imar sorunu çözülüyor Haberi

Kepezaltı Santral mahalleleri imar sorunu çözülüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepezaltı Santral mahallelerinin 30 yıldır çözülemeyen imar sorununu tarihe gömüyor. 


Türkiye'ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm projesi hazırlayan Türel, hak sahiplerine hiç para ödemeden metre kare hakları kadar daire sahibi olma, aynı sokakta oturanların aynı yerde oturması, ister büyük bir tek daire ister küçük metre kareli iki daire sahibi olma gibi imkanlar sundu. Proje hayata geçirilirse hak sahiplerine yeni evlerine taşınana kadar kira yardımı ve taşınma yardımı da yapılacak. Proje hayata geçirildiğinde bölge Antalya'nın en prestijli bölgelerinden biri haline gelecek ve değerini katlayacak. Türel'in açıkladığı projeye tam destek veren mahalle sakinleri "bundan iyisi olamazdı" yorumunu yaptı. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Kepezaltı ve Santral Mahallelerinin 30 yıldır çözülemeyen imar sorununu çözdü. Seçimden önce 6...