04 / 05 / 2024

kepezaltı santral mahallesinde dönüşüm ne durumda

kepezaltı santral mahallesinde dönüşüm ne durumda

Kepezaltı-Santral mahallelerinin sakinleri endişeli. Kentsel dönüşüm projesi ile yıllar sonra evlerine ve tapularına kavuşmayı bekleyen mahalle sakinleri bayram sonu başlayacak denilen fakat hala bir gelişme olamayan dönüşüm projesi konusunda tepkili..

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı ödemeleri mecliste!

Antalya'nın Kepezaltı ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm projelerindeki kira yardımı ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

Kepezaltı Santral’de 19 bin konut inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Kepezaltı ve Santral mahallelerinde 1 milyon 319 bin metrekare alanda 19 bin konut inşa ediliyor'' dedi.

Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'ni Sur Yapı yapacak!

Açık usulle ihale edilen Kepezaltı Santral Kentsel Dönüşüm Projesi kat karşılığı yaptırma işini Sur Yapı aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ihaleye iki firmanın katıldığını ama diğer firmanın teklif vermediğini kaydetti

Antalya Kepezaltı Santral'deki dönüşümde büyük ilerleme!

Yıkım işlemleri aralıksız devam ederken, bölgenin son hali gözle görülür biçimde belli olmaya başladı. îş makinelerinin durmadan sürdürdüğü yıkımlarda güvenli şeklide gerçekleşiyor.

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı verilecek mi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepezaltı ve Santral mahallelerinde 3 bin 245 vatandaşa ev ve tapularmı kavuşturacak kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar sürerken, evlerini boşaltan vatandaşlar hala kira yardımını alamadılar.

Antalya Kepezaltı-Santral'deki dönüşümde yıkımlar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepezaltı-Santral mahallelerinde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Uzun yıllar oturdukları evlerini boşaltmak zorunda kalan ev sahipleri kiralık ev bulmakta ve taşınmakta zorluk yaşadıklarını ifade etti.

Antalya Kepezaltı ve Santral'de dönüşüm tahliyesi başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Kepezaltı ve Santral mahallelerinde Kasım 2015'te ön protokolün imzalanması ve hak sahiplerinin yetkilerini Büyükşehir Belediyesi'ne devretmesinin ardından, ikinci ve asıl sözleşmelerin de imzaları atılmaya başlandı.

Antalya Kepezaltı kentsel dönüşümü ne durumda?

Kepezaltı-Santral mahallelerinin sakinleri endişeli. Kentsel dönüşüm projesi ile yıllar sonra evlerine ve tapularına kavuşmayı bekleyen mahalle sakinleri bayram sonu başlayacak denilen fakat hala bir gelişme olamayan dönüşüm projesi konusunda tepkili..

Antalya Kepezaltı-Santral'de dönüşüm yıkımları başlıyor!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan 'Antalya'nın 'Rüya Projesi' Kepezaltı-Santral'de start veriliyor. Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya, iki mahallede evleri bayramdan sonra boşaltmaya başlayacaklarını söyledi.

kepezaltı santral mahallesinde dönüşüm ne durumda Haberi

kepezaltı santral mahallesinde dönüşüm ne durumda

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Kepezaltı ve Santral mahallelerinde Kasım 2015'te ön protokolün imzalanması ve hak sahiplerinin yetkilerini Büyükşehir Belediyesi'ne devretmesinin ardından, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral ve Kepezaltı Mahalle Muhtarları, Bahri Çetin ve Yusuf Küçükkaya, Ramazan bayramı sonrasında projenin başlayacağı müjdesini vermişti. Bayramın üzerinden belli bir zaman geçmesine rağmen projenin henüz başlamaması ise vatandaşlar tarafında tepki ile karşılandı. 


VATANDAŞ ENDİŞELİ

 Projenin bir an önce hayata geçmesini bekleyen vatandaşlar, bayram sonu yapılacağı söylenen proje konusunda endişeli ve gergin. Artık bir çözüme kavuşmasını bekledikleri projede gerekli adımların atılmasını isteyen mahalle sakinleri birçok kez mahalle muhtarlıklarına giderek şikâyetlerini dile getirdi. Santral Mahalle Muhtarı Bahri Çetin ise "Bayramdan soma projenin başlayacağı söylendi fakat hala bir gelişme yok. Yetkililerden ses yok. Vatandaş...