22 / 05 / 2024

Kepezde 7 mahalleye spor sahası

Kepezde 7 mahalleye spor sahası

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ikinci döneminin birinci yılında seçim vaadi olan 70 proje arasında yer alan 7 kalıcı eserin inşasını başlatıyor.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Antalya Döşemealtı'nda 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yapıldı!

Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi, semt pazarlarının iyileştirilmesi projesi kapsamında 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Malatya Büyükşehir'den 7 mahalleye yol yatırımı!

Malatya’ya yakın ilçelerden biri olan Akçadağ’da yol çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi 7 mahallenin daha yol problemini çözdü.

Bingöl'de 4 Mahalleye 7 park yapılacak!

4 mahalleye toplam 7 tane yapılacak parklarda, spor sahaları, oyun gurupları, kent mobilyaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kadın bakım yerleri, engelli lavaboları, güvenlik kulübeleri bulunacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 7 mahalleye dönüşüm!

‘Kentsel dönüşüm’ denilince…Büyükşehir Belediyesi, kronik çözümsüzlüğe neşter olabilecek ve son noktayı koyabilecek düşünce, adım ve çabalarla görülmek isteniyor...

Kepez'de 7 mahalleye spor sahası yapılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ikinci döneminin birinci yılında seçim vaadi olan 70 proje arasında yer alan 7 kalıcı eserin inşasını başlatıyor.

Altındağ'da park için yıkımlar tamamlandı!

Altındağ'da park için yıkımlar tamamlandı. Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil.

Altındağ'da park projeleri için yıkımlar tamamlandı!

Altındağ'da park projeleri için yıkımlar tamamlandı. Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil.

Altındağ'da park yapmak için yıkımlar tamamlandı!

Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. Altındağ'da park yapmak için yıkımlar tamamlandı.

Kayseri Belediyesi'nden 7 mahalleye futbol sahası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Felahiye, Kayapınar ve Büyük Toraman mahallelerinde mini futbol sahaları yapacak. İlçe ve mahallelerinde inşa edilecek olan bu mini futbol sahalarının yapımı için ihale düzenlendi.

Meram'da 7 mahalleye imar planı revizyonu ve dönüşüm müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Mahalle İstişare Meclis toplantısında, mevcut imar planları nedeniyle günümüz şehircilik standartlarının altında kalan 7 mahalleye imar planı revizyonu ve dönüşüm müjdesi verdi.

Meram'da 7 mahalleye dönüşüm müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mevcut imar planlan nedeniyle günümüz şehircilik standartlarının altında kalan 7 mahalle için imar planı revizyonu ve de dönüşüm müjdesi verdi.

Meram'da 7 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, mevcut imar planları nedeniyle günümüz şehircilik standartlarının altında kalan 7 mahalleye imar planı revizyonu ve dönüşüm müjdesi verdi...

Kepezde 7 mahalleye spor sahası Haberi

Kepezde 7 mahalleye spor sahası

Eğitim, sağlık, spor ve sosyal yaşam alanında ilçe halkına hizmet verecek olan 7 büyük eserin temelini bu yıl içerisinde atılacak. İhalesi tamamlanan şefkat ve huzur evine ilk kazma 24 Nisan'da vurulacak. İhalesi biten Kepez Merkez Camii'nin yapımına ise Mayıs avı içerisinde başlanılacak. Projeleri hazırlanan açık yüzme havuzu, semt spor sahaları, belediye sağlık merkezi, şehir kütüphanesi, sosyal yardım merkezi ve kent parkının ihale hazırlıkları devam ediyor. İhaleleri bittikten sonra bu eserler de 2015'te inşa edilecek. 



70 proje arasında yer alan Macera Parkı'nın yapımı ise 2014'te başlamıştı. Diğer bir vaat olan simge eserin yer tespiti de yapıldı. Masa Dağı'nda 200 dönümlük kent parkı içerisine yapılacak olan simge eser için ulusal mimari proje yarışması düzenlenecek. 



BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİ 

Belediye hizmet binasının yanında taşınacak olan atölyelerin...