28 / 04 / 2024

Kepeze 30 yataklı AMATEM yapılacak

Kepeze 30 yataklı AMATEM yapılacak

Antalya Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Muammer Türker Başkanlığında Uygulama Oteli'nde yapıldı. Vali Muammer Türker, il genelinde polisiye operasyonların sıklıkla yapılmaya devam edildiğini ve ciddi sonuçlar elde edildiğini belirtti

İpsala'da inşa edilen 30 yataklı devlet hastanesi TBMM gündeminde!

İpsala ilçesinde yapılan 30 yataklı devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Vize'ye yeni hastane geliyor!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize'ye 30 yataklı yeni hastane yapılacağını söyledi. Yeni devlet hastanesinin yapımı 19 Temmuz'da ihale edilecek.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 30'u tamam!

İzmir'de inşa edilen Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 30'u tamamlandı. 2 bin 60 yataklı hastanenin 6 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor. 

Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta!

Zonguldak'ta inşa edilmesi planlanan inşaat firmasının iflas etmesiyle inşaatına başlanılmayan 400 yataklı hastanesi için ihale tarihi belirlendi. Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Can Sağlık Grubu'ndan İzmir’e 100 yataklı hastane!

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

TOKİ Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi'nde inşa edeceği 30 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 22 Mart'ta!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi'nde hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 22 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 1 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Samsun 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ihalesi 30 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun ili 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 30 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 1 Şubat'ta!

TOKİ'nin Kırklareli Pınarhisar'da hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi 1 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Çiğli Devlet Hastanesi taşınıyor mu?

30 yataklı eski Çiğli Devlet Hastanesi binaları, 21 Mayıs'ta saat 24.00'dan itibaren sağlık hizmetinı durdurarak 517 yataklı tam donanımlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne taşınacak

Kepeze 30 yataklı AMATEM yapılacak Haberi

Kepeze 30 yataklı AMATEM yapılacak

Türker, 30 yataklı bir AMATEM müjdesi de verdi. Vali Türker, gerek ülkemizi, gerekse dünya genelini ilgilendiren sorunlardan biri olan uyuşturucu ile mücadelenin başta gençlik olmak üzere toplumun bütün kesimlerini etkileyen büyük bir sorun olduğunu vurguladı. Türker, uyuşturucu ile mücadelenin sadece sağlık ve polisiye sorun olarak değil, toplumsal, kültürel ve ekonomik birçok probleme de yol açabilen temel bir sorun olarak ele alınması gerektiğini belirtti. Vali Türker, il genelinde polisiye operasyonlardan ciddi sonuçlar elde edildiğinin altını çizdi. Vali Türker, bu mücadelede bütün kamu kurum ve kuruluşlarına ve sivil toplum örgütlerine büyük iş düştüğünü hatırlatarak, 30 yataklı AMATEM'in Kepez'de faaliyete geçirileceğinin müjdesini verdi. 



Sabah...