01 / 05 / 2024

kepezin ilk özel toplu konut projesi

kepezin ilk özel toplu konut projesi

Kepez’de 2B çözümünden sonra ilk özel toplu konut projesini Ek-Pa inşaat hayata geçirmek için start verdi. Toptancı Hal arkasında 30 dönüm arazi üzerinde 687 konut yapılması planlanıyor.

İlk kez ING’li olacaklara özel kampanya! İNG’den yüzde 0,99 faizle kredi imkanı…

İNG Bank’tan ilk kez İNG Bank müşterisi olacak vatandaşlara müjde! Hemen şimdi İNG Bank’lı olan bütün müşteriler bu fırsattan yararlanacak. İşte İlk kez ING Bank müşterisi olacaklara özel kampanya için acele edin. İşte Turuncu Ekstra’lılara özel kampanya detayları…

Onur İnşaat, Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesini hayata geçirecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna'daki yeni projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesine Türk imzası' başlıklı yazısı...

Dünyanın ilk özel konut yatı görücüye çıktı!

Dünyanın ilk özel konut yatı projesi Somnio'un iç tasarımından ilk kareler görücüye çıktı. Fiyatı 11.2 milyon dolardan başlayan bu evlerin sahipleri davet veya tavsiye ile seçilmiş kişiler olacak.

Kanal İstanbul’un ilk özel projesi belli oldu!

Kanal İstanbul tartışmaları devam ederken, çevresinde kurulacak yeni şehir için imar çalışmaları tamamlandı. Henüz kazma vurulmadı ancak güzergahındaki tarlalara yapılaşma izni verildi.

Atlas Global'den ödemelerini alamayan çalışanların kira tepkisi!

Şubat ayında iflas eden Türkiye’nin ilk özel havayolu şirketlerinden biri olan Atlas Global’in maaş, kıdem ve ihbar tazminatlarını alamayan şirket çalışanları “Atlas Zedeler Adalet Platformu (A.Z.A.P)” ismiyle kurdukları platformda haklarını arıyorlar. 

Çardak OSB’de 98 parselin 92’si satıldı!

Türkiye’nin ilk özel organize sanayi bölgeleri arasında yer alan Çardak 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti. OSB, son yıllarda gerçekleşen çalışmalarla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Atıl kalmaktan kurtulan bölgede 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti.

Ant Yapı, Domodedovo Havalimanı’nın inşaatını bitirdi!

Rusya inşaat sektörünün önemli oyuncularından Ant Yapı, ülkenin ilk özel havalimanı Domodedovo’nun inşaatını bitirdi. 700 milyon dolarlık yatırım ülkenin en büyük ikinci havalimanı...

Çin'in ilk özel demiryolu inşası onaylandı!

Çin'de ilk kez özel sektör tarafından üstlenilen demiryolu inşası onaylandı. Demiryolu Zhijiang eyaletinin Shaoxing ile Taizhou kentlerini birbirine bağlayacak...

216 Koru Plus'ta ilk 20 daireye özel maliyetine satış!

216 Koru Plus Çekmeköy ev fiyatları indirimli olarak 295 bin TL'den başlıyor. 216 Koru Plus projesinde ilk 20 daireye özel maliyetine satış yapılıyor...

Ege Sağlık Hastanesi satışa çıkarıldı!

Alsancak'ta 1969 yılında ilk özel hastane olarak faaliyete geçen Ege Sağlık Hastanesi, internet üzerinden satışa çıkarıldı.

İstanbul Bilim Merkezi Ekim'de açılacak!

Türkiye'nin birçok ilkini bünyesinde barındıran (ilk özel teşebbüs) “İstanbul Bilim Merkezi, Üsküdar’da Ekim ayında açılıyor. “İstanbul Bilim Merkezi Üsküdar”ın, İstanbul’u bilim ve teknoloji turizminin yeni merkezi yapması hedefleniyor.

Kepez'de 687 dairelik ilk özel toplu konut projesi hayata geçecek!

Kepez'de 2B çözümünden sonra ilk özel toplu konut projesini Ek-Pa inşaat hayata geçirecek. 10 blok ve 2 yüzme havuzu yapılacak projenin ÇED süreci tamamlandı.

Vadiyaka Cadde ihalesi 13 Ocak'ta değerlendirilecek!

Başakşehir’de konut yapan ilk özel firma Fuzul Yapı, 1 milyon 42 milyon TL ciro karşılığında kazandığı ihale ile bölgenin gelişmesine katkıda bulunan yatırımlarına devam ediyor. Fuzul Yapı, Vadiyaka Cadde ile 50 ticari ünitesini yatırımcılara açıyor.

kepezin ilk özel toplu konut projesi Haberi

kepezin ilk özel toplu konut projesi


Kepez, Güneş Mahallesi’nde Ek-Pa Paketleme Gıda Oto. İnş. Tur. Taş. Tar. San. ve Tic. Ltd. Şti.  687 konut kapasiteli Toplu Konut Projesi’ni hayata geçiriyor. Şirket 29 bin 738 metrekare yüzölçümlü arazide yapacağı konutların toplam maliyeti 45 milyon 688 bin lira. Planlanan proje ile çarpık kentleşmeyi ve gecekondulaşmayı önlemek, çağdaş yaşanabilir bir yerleşim birimi oluşturulması hedeflendi. Yapılması planlanan Toplu Konut Proje alanı, Kepez Toptancı Hali arkasında yer alıyor.

Proje alanın seçilme nedenleri 

Proje, üst düzey inşaat teknolojileri kullanılarak yapılacağından hizmet ömrünün 50 yıl

olarak belirlendi. 50 yılın bitiminde teknolojik koşullara bağlı değerlendirme yapılarak

gerekli iyileştirmelerle bu sürenin uzatılması mümkün olduğu ifade edildi. Proje alanının seçilme nedenleri olarak proje sahasının kentsel konut yerleşim bölgesinde olması, bölgedeki nüfus yoğunluğu, imar durumu, ulaşım imkanları, yakınında sağlık kuruluşlarının...