06 / 05 / 2024

Kerem Aksoy

Kerem Aksoy

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Aksoy ve Sezer Serkan Fakılı ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 13 Ekim'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Kerem Göğüş ile Wilma Elles ayrıldı mı?

Wilma Elles, Kerem Göğüş’le ilişkisinin sona erdiğini iddialarına "Biz zaten resmi olarak evli değildik. O yüzden boşanma durumu yok" yanıtını verdi...

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Mimar Muzaffer Aksoy'a çöp kamyonu çarptı, hayatını kaybetti!

Ünlülerin mimarı olan Muzaffer Aksoy'a çöp kamyonu çarptı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Aksoy hayatını kaybetti...

Wilma Elles ile Kerem Göğüş boşanıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde eşi Kerem Göğüş ile ayrılacağı haberlerine açıklık getiren Wilma Elles, “Öyle bir şey yok. Nereden çıktı bu? Buraya eşim ve çocuklarımla birlikte geldim. Hatta bu mekan bizim için ayrı bir yere sahip. Burada tanıştık” dedi.

Abdullah Aksoy: Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunuyoruz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı M. Abdullah Aksoy, Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunduklarını söyledi.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin Zorlu Center'dan ev bakıyor!

Bazı hayranlarının aşırı ilgisi yüzünden evlerinde dahi huzurları kaçan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti güvenlikli bir siteye taşınacak. 

Kerem Yönetim Danışmanlığı Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Yönetim Danışmanlığı Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Neslihan Yazar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları!

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Proje Aksoy İnşaat tarafından Didim Akbük'te yükseliyor...

Aksoy Konakları Akbük 2017 güncel fiyatları!

Didim Akbük'te Aksoy İnşaat imzasıyla yükselen Aksoy Konakları projesinde güncel fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje doğa ile baş başa yılın her döneminde ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor...

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin yeni ev arıyor!

Ünlü çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin yeni ev arayışına girdi. Çift, Yeniköy'deki evlerinden taşınma kararı aldı.

Aksoy Holding'ten Rumelihisarı'na yeni proje!

Aksoy Holding son beş yıldaki en büyük yatırımlarını gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdi. Şirket, Rumelihisarı’nda 60 dönümlük büyük bir arazide lüks konut inşa etmeyi planlıyor.

Kerem Aksoy Haberi

Kerem Aksoy

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Aksoy ve Sezer Serkan Fakılı ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 13 Ekim'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.


Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3- Kreş,ana okulu, ilkokul, ortaokul, lise, mesleki ve teknik liseler ile öğrenci yurtları açmak, işletmek.  4-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait...