21 / 05 / 2024

kerem alkin köşe yazısı

kerem alkin köşe yazısı

ürk inşaat sektörü. 2010 vc 2011 yıllarındaki performansına göre. daha keyifsiz bir dönemden geçiyor. Türk ekonomisinde iyi bir GSYH büyüme performansının en anahtar sektörlerinden birisi, hiç kuşkusuz inşaat sektöründen geçmekle.

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Bozdağ tarafından kuruldu.

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çoraklık tarafından kuruldu.

Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te ev kiraladı!

Aynı dizide rol alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek'in Acarkent’te Acarkent’te ev kiraladı...

Nusret Gökçe, 15 milyon TL'lik bütçeyle kahve işine girecek!

'Tuz serpme' hareketi ile dünya çapında ünlenen 37 yaşındaki işletmeci Nusret Gökçe, kahve işine giriyor...

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 binTL sermaye bedeli ile Emre Can Çiçin tarafından kuruldu.

Kianmehr Group Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kianmehr Group Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile hengameh Bakhtiyari tarafından kuruldu.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Levent Gökçe: Evinizi sıcaktan yalıtımla koruyun!

İZODER Başkanı Levent Gökçe, küresel salgın karşısında çoğunlukla evde kaldığımız bir dönemde binalarda enerji verimliliğinin önemini anlattı.

kerem alkin köşe yazısı Haberi

kerem alkin köşe yazısı

Türk inşaat sektörü. 2010 vc 2011 yıllarındaki performansına göre. daha keyifsiz bir dönemden geçiyor. Türk ekonomisinde iyi bir GSYH büyüme performansının en anahtar sektörlerinden birisi, hiç kuşkusuz inşaat sektöründen geçmekle. İnşaat sektörü, sadece kendi üretim katkısı ile değil, söz konusu inşaat yatırımlarının, projelerin gerçekleşmesi adına üretilen inşaat malzemeleri üretimi, yani imalat sanayindeki ağırlığı ile de katkı sağlamakta. 2010 yılında yüzde 18.3 katma değer artışı yakalayan inşaat sektörü Türkiye'nin GSYH büyümesinin de yüzde 9.2'ye taşınmasına önemli katkı sağlamış. 

2011 yılında, inşaat sektörü 2010 yılının üzerine bir yüzde 11.2'lik katma değer artışı daha ekleyince. Türk ekonomisinin 2011 yılı büyümesinin de yüzde 8.5'e ulaştığını görüyoruz. 


İnşaat malzemesi sanayi beklenti endeksi verilerine göre. Ağustos ayından bu yana ilk kez, Ocak ayında inşaat malzemesi üreticilerinin beklentilerinde...