28 / 04 / 2024

Kerem Anlar

Kerem Anlar

Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi 23 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih Hocapaşa Mahallesi 'nde, Kerem Anlar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Azmi Kumova doğum gününü şantiyede çalışanlarıyla kutladı!

İşadamı, eski Tenis Fedarasyonu Başkanı Azmi Kumova, 65. yaş gününü çalışanları ile kutladı. Kumova, pastasını çalışanlarıyla birlikte devam ettirdiği inşaatın şantiyesinde kesti..

Kerem Göğüş dolandırıcılar tarafından tehdit ediliyor!

İş adamı Kerem Göğüş’ü dolandırmak istediği iddia edilen bir kişi ile ortak hareket eden iki kardeşin Göğüş’ü ölümle tehdit ettikleri iddiası yargıya taşındı.

Ev hizmetlerinde çalışanların sigortalılığı 2015!

Ev hizmetlerinde 5510 sayılı kanunun ek 9 uncu maddesi kapsamında sigortalı çalıştırılması hakkında tebliğ 1 Nisan 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ev hizmetlerinde çalışanların sigortalılığı 2015....

Kerem Göğüş'e emlak çetesinden şantaj!

İş adamı Kerem Göğüş büyük bir kumpasa düşürüldü. Emlak çetesi, yalan haberlerle bunaltmaya çalıştığı iş adamından 2 milyon dolarlık rezidans daire istedi.

Tarsus'ta fabrika çalışanlarına tazminat yerine arsa verildi!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 6 yıl önce kapanan tekstil fabrikasının çalışanları alacakları için başlattıkları hukuk mücadelesini kazandı. Fabrikaya ait arsanın üzerindeki ipotek kaldırılınca çalışanlar arsadan kendi paylarının tapusunu aldı..

Kamu çalışanlarına 16 Mart-30 Nisan arası uygun faiz oranlarıyla kredi fırsatı!

Mortgage Uzmanı Garanti, 16 Mart-30 Nisan 2015 tarihleri arasında tüm kamu çalışanlarına, uygun faiz oranlarıyla dosya masrafsız kredi fırsatı sunuyor.

Otel çalışanları yaz sezonuna hazırlandı!

TURİZM sezonu yaklaşırken yoğun iş temposuna hazırlık amaçlı eğitim çalışmalarına hız veren Crystal Hotels Grubu, yönetici kadrolarında çalışanlar için Crystal Pariso Otel'de motivasyon toplantıları düzenledi.

Kartal Belediyesi'nden çalışanlarına imar mevzuatı eğitimi!

KARTAL Belediyesi, çalışanların bilgi ve becerilerini arttırmak, iş verimini üst düzeye çıkarmaya yönelik çalışmalar için kurum içi eğitim vermeye devam ediyor..

Kartal Belediyesi çalışanlarına imar eğitimi verildi!

Kartal Belediyesi çalışanların bilgi ve becerilerini arttırmak, iş verimini üst düzeye çıkarmaya yönelik çalışmalar için kurum içi eğitim vermeye devam ediyor.

Allora Beytepe'de sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Allora Beytepe Siemens’le işbirliği yaptı. Çayyolu’nun Beytepe ile birleştiği değerli lokasyonda hayata geçirilen Allora Beytepe projesi, sağlık sektörü çalışanlarını unutmadı.

Kale Endüstri Holding'ten çalışanlarına Kadınlar Günü'ne özel hediye!

Türkiye’de 62 yıldır güvenliğin lideri Kale Endüstri Holding, kadınlar için “Önce Güvenlik” dedi. Kale Endüstri Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, çalışanlarına Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı’na ait el emeği ürünlerden hediye etti.

Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi 23 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih Hocapaşa Mahallesi 'nde, Kerem Anlar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Maden çalışanları zorunlu ferdi kaza sigortası hakkında karar!

Maden çalışanları zorunlu ferdi kaza sigortası hakkında karar, 6 Şubat 2015 tarihinde 29259 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Bakanlar Kurulu tarafından alınan Maden Çalışanları Zorunlu Ferdi Kaza Sigortası...

Kerem Anlar Haberi

Kerem Anlar

Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Kerem Anlar Müdürlüğü'nde kuruldu.


Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi iş konusu;a.      Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b.      Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c.       Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d.    ...