13 / 05 / 2024

Kerem Basın Yayın İnşaat iletişim

Kerem Basın Yayın İnşaat iletişim

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı belirtmemesi üzerine site sakinleri tarafından yönetime uyarı yapılmıştı. Konuya ilişkin kooperatiften açıklama geldi...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde 4 milyon TL'lik vurgun iddiası!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı hakkında bilgilendirilmemeleri tartışmalara neden oldu...

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

İşçilerle görüşen İGA’dan basın açıklaması!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, işçi temsilcileri ile bir araya geldi. İGA Havalimanı İşletmesi basın açıklaması yayınladı.

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Kuyaş Gayrimenkul'den Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı!

Türkiye Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun maçlarını oynadığı Mersin Stadı Basın Tribünü yayın takip teknolojisiyle donatıldı.

Keten Grup basın toplantısı 20 Mayıs'ta düzenlenecek!

Keten Grup projeleri hakkında bilgi vereceği bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantı 20 Mayıs 2015 tarihinde Haribiye Açık Hava'da düzenlenecek. Kerem Görsev Trio & Ernie Watts, Keten Grup'un 38. yılına özel konser verecek.

Kerem Göğüş'ün eşi Wilma Elles hamile mi?

Wilma Elles, şiş karnı nedeniyle kendisine yöneltilen hamilelik sorularına öfkelendi. Sevgilisi Kerem Göğüş'le geçtiğimiz ay imam nikahı kıyan Wilma Elles, rol aldığı 'Katran' filminin basın toplantısında ortalığı birbirine kattı.

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğancan Aydın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Kerem Basın Yayın İnşaat iletişim Haberi

Kerem Basın Yayın İnşaat iletişim

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Günlük, haftalık, aylık ve sair zamanlarda her türlü gazete, dergi, kitap, broşür çıkarmak, basmak veya bastırmak,yaymak ve satmak. 2- Her türlü reklam ve ilancılık, basım işleri, basım ile ilgili her türlü makine, malzeme, hammadde, işlenmiş veya yarı işlenmiş maddeler ile basılı eserleri almak ve satmak, ithal veya ihraç etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kurtköy Mahallesi Yeditepe Sk.No:3a...